2777
2789
عنوان

سیگار

299 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها من همسرم خیلیییی سیگار میکشه رو سرفه شدیدم میفته ولی باز دقیقه ای ی بار میکشه خیلی نگرانشم بنظرتون کاری میشه کرد ؟ 

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کاری بگید کردم همین کتابه رو خریدم براش یکمشو خوند ی مدتم نکشید بعد دوباره شروع کرد 

فیلترم‌ جوابگو نبود

ی فی.لتر خریدم بخداا ۵۰۰ هزار تومن استفاده کرد دید کم میشه گذاشت کنار یا اصن درست استفاده نمیکرد 

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   
الان همه سیگاری ها میریزن تو تاپیک😐

اگه کسی سیگاریه بدونه دارهه فقطط خونوادشو زجر میده اگه ذره ای دوستشون داره بزاره کنار 

این ی چیز غیر ممکن نیست فقط اراده میخاد بخداا ن کتاب ن فیل۔ تر  و ن هیچیی

داداش منه ، همین الان آب جوش بش دادم 

فقط شنیدم گف آجی دارم خفه میشم 

انقد زدم پشتش نفسش برگشته

گلوش همش پر خلطه

هر دیقه سه بار میگه اهمممم اااممم صاف میکنه گلوشو 

قلیون کشید دیروز 

دکتر میگه گلوش نمی‌کشه می افته رو سرفه 

داداش منه ، همین الان آب جوش بش دادم  فقط شنیدم گف آجی دارم خفه میشم  انقد زدم پشتش نفسش ...

عزیزم خیلی متاسفم 

این کاربری اوایل دست یکی از اقواممون بوده برا اوشونه

ممکنه نفس کم بیاره ها بزن پشتش تا استفراغ کنه خلطاشو همش بهش آب ولرم بده خدایی نکرده کاری نکنی خفش کنی اون الان گلوش حساسه سریع سرفه میوفته 

باهاش بحث نکنی میوفته به سرفه گلوشو روغن بمال بزار صاف کنه صداشو