سلام بچه ها من همسرم خیلیییی سیگار میکشه رو سرفه شدیدم میفته ولی باز دقیقه ای ی بار میکشه خیلی نگرانشم بنظرتون کاری میشه کرد ؟
ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان میبینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده، محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من
هر کاری بگید کردم همین کتابه رو خریدم براش یکمشو خوند ی مدتم نکشید بعد دوباره شروع کرد
فیلترم جوابگو نبود
ی فی.لتر خریدم بخداا ۵۰۰ هزار تومن استفاده کرد دید کم میشه گذاشت کنار یا اصن درست استفاده نمیکرد
ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان میبینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده، محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من
اگه کسی سیگاریه بدونه دارهه فقطط خونوادشو زجر میده اگه ذره ای دوستشون داره بزاره کنار
این ی چیز غیر ممکن نیست فقط اراده میخاد بخداا ن کتاب ن فیل۔ تر و ن هیچیی
داداش منه ، همین الان آب جوش بش دادم فقط شنیدم گف آجی دارم خفه میشم انقد زدم پشتش نفسش ...
عزیزم خیلی متاسفم
این کاربری اوایل دست یکی از اقواممون بوده برا اوشونه