faribajoooon مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 1736 عنوان چقدر آدمها دورو و پست شدن 126 بازدید | 9 پست جاريم كلى پشت سرم حرف زده به گوشم رسيده بعد واسه اينكه حال منو بگيره با كل فاميل داره صميمي خوب ميشه بد منو ميگه حتي كسى كه ميگفت جاريت آدم خوبى نيست الان با جاريم صميمي شده قربون صدقه هم ميرن 1400/01/08 | 05:08 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9477 این دوستیا عاقبت نداره ببین کی گفتم واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
faribajoooon مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 1736 این دوستیا عاقبت نداره ببین کی گفتم بخدا جفتشونم پشت سر هم حرف ميزدن بعد الان جون جونى شدن
الااههه عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 3223 من اصلا ب جاری اهمیت نمیدم 😎 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
bhbp0068 عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 9548 چقد عجیبه بچه های نی نی سایت همه از جاری و مادرشوهر بیزارن.چرا یوی جاری خوبه نیست🤔🤔🤔🤔
negar2124 عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 641 دوامی نداره عریزم لگ خاستی برو حرفا اینو ب اون بگو حرفای اونم ب این بگو یر ب بر شین 😐 من تا حالا ندیدم کسی که از من بالاتره پشت سرم چیزی بگه !!!!! گرفتید چیشد؟
faribajoooon مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 1736 من اصلا ب جاری اهمیت نمیدم 😎 منم اهميت نميدم فقط تعجبم از اون آدمى كه ميگفت جاريت فلانه بساله جاريمم كلي پشت اون حرف ميزد الان باهم شدن جون جونى در عرض ١هفته
sssggghhh عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 1140 کاش غریبه ها مثل جاری پشت سر آدم حرف بزنن طبیعیه امان از روزی که ببینی مادرت چشم نداره خوشیتو ببینه هم میسوزی هم میشکنی😩😩😩😩😩
الااههه عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 3223 منم اهميت نميدم فقط تعجبم از اون آدمى كه ميگفت جاريت فلانه بساله جاريمم كلي پشت اون حرف ميزد الان با ... همش تظاهره بشنو و باور نکن میخان حرس تو رو دربیارن من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
34_rezvan عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 715 زندگی تو کن همین ، از زندگیت لذت ببرمن که هرکی کرم بریزه دیگه ادم حساب نمیکنم چه برسه بخوام فکرمم درگیرش کنم