2777
2789
عنوان

رابطه🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 46 پست

کنکور داری؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2022747/زندگی-یکسال-گذشته-ی-من-باهمه-پستی-و-بلندیاشمیشه-بیاین

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنکور داری؟ https://www.ninisite.com/discussion/topic/2022747/زندگی-یکسال-گذشته-ی-من-باهمه-پستی ...

اگه کنکور داری زندگی منو بخون عبرت بگیر

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

تموم میکنم

چون حوصله ی یه عمر سر و کله زدن و نیش کنایه شنیدن از مادرشوهر رو ندارم

با کسی ازدواج کن که خونواده ش عزت و احترامت کنن

نه این جوری از اولش خار و خفیفت کنن

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

چشمت به تاپیکای مادرشوهر و عروسا خورده؟؟؟ 

آخرشم ک به هم برسید اروم نخواهید بود. چون خانواده ها خیلی مهمن تو روان و راه زندگی 

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
اگه کنکور داری زندگی منو بخون عبرت بگیر

عزیزم خوندم😔😔میتونم درکت کنم رابطه ای ک ادم ازش مطمعن نباشه واقعا کلافه میکنه ادمو....چیشد بعدش)؟

میشه برای دکتر شدنم صلوات بفرستی؟💜🍇
اخرش چیشد قضیه شما؟از شبی ک لوگ اوت کردی اومد؟؟؟

دیگه من رفتم دانشگاه

اونم استوری میذاش توو ماشین با یه دختر آهنگ عاشقانه میخونه و فلان

من داغون شدم

نمیتونم بگم چه روزا و شبایی رو توو خوابگاه مردم و زنده شدم براش

یه روز با هم خوابگاهیم نشستیم کل عکسا و چتاشو پاک کردیم و آنفالوش کردیم تا زندگی جدیدمو شروع کنم.

اونم دوسال بعدش برگشت

گفت غلط کردم اون به اون مغروری بهم میگفت غلط کردم

گفت همه جارو گشتم مثل تو نبود هیچکس مثه تو عاشقم نبود با اخلاقام نساخت برگرد

از همه جا بلاکش کردم

الانم هرچندوقت با اکانت فیک برام آهنگ میفرسته و اینا که منم بلاک میکنم.

اون لیاقت منو نداشت❤

دیگه من رفتم دانشگاه اونم استوری میذاش توو ماشین با یه دختر آهنگ عاشقانه میخونه و فلان من داغون شد ...

عالی انشالله که یه زندگی پر عشق رو با یه پسر مهربون شرو کنی❤❤❤❤❤❤