2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی گریه میکنه خسته شدم☹☹☹☹☹

| مشاهده متن کامل بحث + 19043 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بچگی زدن اعتماد بنفس وروح وروانشو ترکوندن 

باید باهاش صحبت کنی تا بتونه قوی بشه 

بتونه به خودارزشی برسه 

💮بیایین بهتون کار خیر یاد بدم💮روی جمله داخل گُل کلیک کن   📣دوست عزیزم📣توی تاپیک کار خیر که رفتی 🌟لطفا تاپیکای بعدیشم بخون و بین دوستات به اشتراک بذار تا توی ثوابش شریک باشی خدایا مارا از خواری نفس نجات بده 💚تاپیک صلوات برای ظهور وسلامتی حضرت مهدی عج💚 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💫
نه نمیاد ☹میگه تو بی محلی نکن گریه نمیکنم  بخدا من بی محلی نمیکنم اصلا دفتارم اینجوری هسته مدل ...

این میشه گروکشی. مثل بچه ک میگه اگه اینو نخری گریه میکنم😐 اولا دلت براش نسوزه حداقل درظاهر. بعد سعی کن بهش مسئولیت بدی و ازش تعریف کنی و همش اینکه تو مرد منی و پشتم بهت گرمه و .... اینا بهش بگی تا حس اقتدار و غرورش برگرده. وقتی هم گریه کرد پاشو برو به کارت برس بگو وقتی گریت تموم شد حرف میزنیم و حلش میکنیم

☹کمبود محبت و توجه داره نمیاد ناراحت میشه بهش بگم 

خودت برو اول مشاوره بگیر بعد بهت میگه چطور ببریش

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 
متاسفانه زندگی کنار اینجور آدما خیلی سخته چون باید نقش مادری رو براش ایفا کنی تا همسر ، منم کسی ک دو ...

اره دقیقاااا عین یه بچه میشه بخدا☹منم اینقدر باید دلداریش بدم ارومش کنم تا گریش وایسته

دخترم جوری بزرگت‌میکنم که هیچوقت نگی کاش پسر بودم😍🥺
ببخشید ک اینو میگم اصلا قصد توهین ندارم  و کاملا دوستانه میگم ولی ایشون یه اختلال شخصیتی داره ...

کمبودمحبت و توجه داره خیلی عذاب کشیده☹💔

خیلی افسردس خیلی عذاب کشیده تو زندگیش واقعا دلم میسوزه براش بخدا

من نظر هارو خوندم واقعا متاسفم شدم.افسرده بودن ربطی به جنسیت هیکل سیبل و...نداره

طفلی مریضه این نظر ها رو ول کن به شوهرت کمک کن

اره دقیقاااا عین یه بچه میشه بخدا☹منم اینقدر باید دلداریش بدم ارومش کنم تا گریش وایسته

فک کنم مشاوره کمکت کنه چون درک میکنم چقد سخته

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

افسرده است حتما برو پیش مشاوره کمک بگیر ازش. یهو ب جاهای بدتر ختم نشه. افسردگیش باید شدید باشع. ریش ...

همش قسمم میده میگه تنهام نزاراینقدر باید ارومش کنم تا اروم شه