2821
2789
عنوان

مهریه ی کم

383 بازدید | 30 پست

نظرتون در مورد مهریه خیلی کم مثلا زیر ده تا سکه باشه چیه؟ این که پسر و دختر به سختی خانواده رو راضی به ازدواج کردن و پسر و خانوادش خیلی تاکید به این تعداد مهریه دارن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه اگه بجاش حق طلاق حضانت و...گرفته بشه خوبه 

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)

الان اونایی هم ک مهریه زیاد داشتن بحث طلاق بشه مجبورن ببخشن ....زیاد ب کار نمیاد مگه درصورت فوت مرد خدایی ناکرده ....البته زیر۱۴واقعا کمه

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 

این رقم غیر منطقیه، در حد عرف باشه خوبه 

البته اگه خود دختر نخواد بحثش جداست ولی اینکه خانواده داماد تاکید کنن ممکنه کاسه ای زیر نیم‌کاسه باشه یا اعتماد به دختر ندارن که در هر حالت معنای خوبی نداره

من خودم مهریه رو یک یا سه سکه تعیین میکنم به شرطی که حق طلاقم بدن😐 البته میگم عروسی هم نمی‌خوام که دیگه مجبور بشن حق طلاقو بدن

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)