2821
2789
عنوان

مهریه ی کم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 30 پست

من معتقدم مهریه زیاد خوشبختی نمیاره ولی مهریه کم میتونه بدبختی بیازه(خیر امواتتون ریپلای نکنید نگفتم قطعا) میشناسم کسی که شوهرش با نامردی طلاقش داد و سه برابر مهریه بهش داد از بس کم بود و همه دنیا رو پر کرد، یا مردی که وسط هر دعوا به زنش میگه لامپ مهتابی باز کن برو خونه بابات (بس که مهریه اش کم هست) 

من معتقدم مهریه زیاد خوشبختی نمیاره ولی مهریه کم میتونه بدبختی بیازه(خیر امواتتون ریپلای نکنید نگفتم ...

والا زیادم باشه ندارن ک بدن...کمم باشه پرو میشن ادم نمیدونه چیکار کنه😁

واسه من ۱۱۴بود

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

این رقم غیر منطقیه، در حد عرف باشه خوبه  البته اگه خود دختر نخواد بحثش جداست ولی اینکه خانواده ...

ددقیقا ولی پسر به شدت عاشق دختر خانم هست ولی رو مهریه نظرش فقط همین مقدار کم هست

درآمدش بالاس ولی چون برادرش سابقه طلاق و مهریه دارن روی مهریه به شدت خودش و خانوادش حساس شدن

ببین من تجربه خودمو میگم شوهرم ادم خوبیه منم بهش اعتماد داشتم صدتا سکه مهریه زدم بعد از عقد بهم گفت ۵۰۰ تا سکه پس انداز داره یعنی درواقع گولم زد ! که من مهریه کم بزنم.الان بعد چندسال هنوز بخاطر پنهون کاریش حالم بدمیشه یادم میاد و همش حس نا امنی میکنم .بستگی به شرایط خودت داره ولی مهریه کمتر از صدتا نزن تو جامعه کثیف ما ک زن ارزش نداره  هوای خودتو داشته باش 

ببین من تجربه خودمو میگم شوهرم ادم خوبیه منم بهش اعتماد داشتم صدتا سکه مهریه زدم بعد از عقد بهم گفت ...

درسته دوست عزیز ، این پسر خیلی سختی برای به دست آوردن دختر کشیده و اینکه میگه مهریه کم باشه دلیل اینو میزاره که مهریه کم باشه زن راحت تر میشینه زندگی میکنه و کمتر فکر طلاق و جدایی میکنه

الان دارن حکم زندان مهریه رو ۵ تا سکه میکنن بالای ۵ تا اعتبار دادگاهی نداره 

مهر محبت نمیاره از طرفی هم اکثرا بعنوان ابزار طلاق استفاده میکنن باید خودت تشخیص بدی و تصمیم بگیری 

من ۱۴ تا سکه اس 

ددقیقا ولی پسر به شدت عاشق دختر خانم هست ولی رو مهریه نظرش فقط همین مقدار کم هست

اگه عاشق بود اینقدر حساب و کتاب نمیکرد ضمن اینکه اگه برادرش سابقه طلاق داره و برای این روی مهریه حساسن شما هم به همون اندازه باید حساس باشید، مگه قراره دخترای مردم بدون گرفتن حقشون از یه زندگی برن بیرون؟. جورابم به این راحتی در نمیارن 

اگه عاشق بود اینقدر حساب و کتاب نمیکرد ضمن اینکه اگه برادرش سابقه طلاق داره و برای این روی مهریه حسا ...

ن اینطور نیس ک چون حساب کتاب میکنه عاشق نیس 

همسر منم رو مهریه خیلی تاکید داشت کم باشه چون می ترسید بهرحال ب مردها هم باید حق داد انقدر ک زنها مهریه اجرا گذاشتن طرف میترسه

دختر و پسر خیلی همو دوست دارن و یه جورایی دختر رو تو عمل انجام شده گذاشتن و چون پسر خیلی سخت خانوادشو به این ازدواج راضی کرده حالا از دختر هم میخواد که جلوی مخالفت پدرش با این تعداد سکه وایسه و پدرشو راضی کنه

دختر و پسر خیلی همو دوست دارن و یه جورایی دختر رو تو عمل انجام شده گذاشتن و چون پسر خیلی سخت خانوادش ...

گلم دختر ک نباید باج بده تا بگیرش اون دیگه مشکل خود پسره اگه واقعا عاشق باشه با هر مهریه ای خانواده رو راضی میکنه .اتفاقا چون خانواده پسر راضی نیستن شاید بعدا ب مشکل خوردن.اون باید ی پشتوانه ای داشته باشه 

گلم دختر ک نباید باج بده تا بگیرش اون دیگه مشکل خود پسره اگه واقعا عاشق باشه با هر مهریه ای خانواده ...

مگه اینکه دختر خودش وضع مالیش خوب باشه ک اگه خدایی نکرده تو زندگیشون مشکلی پیش اومد بتونه مخارج خودشو تامین کنه و در این صورت حق طلاق و حضانت بچه رو بجاش بگیره