arqavannnnnnnnn مدیر استارتر عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 377 عنوان کمک 143 بازدید | 6 پست سلام خانما من باردارم پریشب خونه نبودم با شوهرم باغ خوابیدیم فرداش اومدم خونه دیدم رومتکام شن و ماسه ریخته و خاک ترسیدم به نظرم جادو و جنبله چیکار کنم؟ترس بچمو دارم فقط برا سلامتی نی نیم لطفا صلوات بفرستید❤️❤️خدا جونم مرسی نا امیدم نکردی❤️ 1400/01/08 | 00:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arqavannnnnnnnn مدیر استارتر عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 377 میشه یعنی؟ احتمالا دیگه اخه شن و ماسه از کجا اومده رو بالشت من برا سلامتی نی نیم لطفا صلوات بفرستید❤️❤️خدا جونم مرسی نا امیدم نکردی❤️
arqavannnnnnnnn مدیر استارتر عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 377 ای بالا لباسها خاکی بوده ریخته روش جادو کجا بود نه من از در اومدم دیدم بعدم باغ اصلا خاکی نبود برا سلامتی نی نیم لطفا صلوات بفرستید❤️❤️خدا جونم مرسی نا امیدم نکردی❤️
arqavannnnnnnnn مدیر استارتر عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 377 من از جادو خیلی میترسم فک میکنی گسی باهات دشمنی داره؟ منم خیلی میترسم فقطم برا بچم که خدایی نکرده چیزیش نشه.اره دشمن دارم برا سلامتی نی نیم لطفا صلوات بفرستید❤️❤️خدا جونم مرسی نا امیدم نکردی❤️