2777
2789
عنوان

وکالت یا مهندسی؟

2682 بازدید | 17 پست

سلام به دوستان عزیز من دانش آموز رشته ریاضی هستم و پدرم وکیل است . به نظر شما خوب است که من تغییر رشته به انسانی برای حقوق بدهم یا نه ؟ در کل از نظر بازار کار مهندسی هایی مثل صنایع ،عمران،کامپیوتر بهتر است یا وکالت . 

ممنون می شم که راهنماییم کنیم واقعا در دوراهی عجیبی گیر افتادم . ممنون از شما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهندسی برو 

ازطرف ی حفوقی

من اونیم که هرکی به چشمام نگاه میکنه به جای اینکه بگه عاشق چشمات شدم میگه عاشق نگاهت شدم... وترجمه نگاه منم (غمی از حسرت نداشتن تو درتمام زندگیمه )ودیدن ادمای خوبی که دیگه نمیتونم  ،دل بسپارم.🙃واگه اونا میفهمیدن  چی توی نگاه منه به جای عاشق شدن قطعا متنفرمیشدن..🎈من اکلیل هستم این کاربری که ساختم اخرینه اگه لغو بشم دیگه خطی نیست🎗

وکالت 

بازم علاقه ی خودت شرطِ اوله

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

من ب شخصه خیلی احساساتی هستم و نمیتونم وکالت رو انتخاب کنم

مهندسی دوست دارم ولی شاید بازار کار چندانی نداشته باشه

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  

یه مشاور بود استاد افشار زمان ما خیلی مشاور توپی بود 

می‌گفت همیشه اول به بازار کار در خانوادتون نگاه کنید و سعی کنید اگر میتونید راه اونارو ادامه بدید چون از تجربیات والدین میتونید استفاده کنید و آدم موفقی بشید علاوه بر این اعتبارتون هم بالاتر می‌ره (مثلا بعدا پدر بازنشسته بشن میگن دخترشم هست)

من یه زندگی فوق العاده نمی‌خوام بلکه یه زندگی شاد میخوام  

مهندسی خیلی بهتره از همه نظر ...

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته

عزیزم بستگی به خودت داره که به کدومش علاقه داشته باشی و استعدادت توی اون باشه، مثلا ما الان مهندسایی داریم واقعا موفقن و درآمد خیلی خوبی دارن و مهندسایی هم داریم که بیکارن و هم‌چنین وکلایی داریم که درآمد معمولی دارن مثل شوهر خاله خودم و وکلایی داریم که واقعا درآمدشون خوبه و معروفن. سعی کن وارد هر رشته‌ای میشی دانشجویه تاپ اون رشته باشی

وکالت یه ازمون سخت داره،باید خودتو واسه اون اماده کنی و سعی کن حتما دانشگاه دولتی قبول بشی(دخترداییم حقوق میخونه ولی میگه استادا بهشون میگن اکثرتون سیاهی لشکر هستید و نمیتونید دفتر بزنید)

در مورد مهندسی هم خودم الان دارم مهندسی میخونم علاقه هم دارم(البته ترم ۲ هستم) ولی درسای مهندسی خیلی سخته و به درد زندگی هم نمیخوره،حداقل اگه حقوق بخونی بیکار هم که باشی،روابط اجتماعیت بهتر میشه،تو جمع میتونی خیلی قشنگ صحبت کنی و حتی میتونی به بقیه کمک کنی،ولی درسای ریاضی تو زندگی عادی به درد نمیخوره

عزیزم بستگی به خودت داره که به کدومش علاقه داشته باشی و استعدادت توی اون باشه، مثلا ما الان مهندسایی ...

موافقم ولی مهندسی بسیار بسیار رشته سختیه و اگه دختر هم باشی بدتر، خیلی از کارای فنی رو بهت نمیدن حتی اگه بلد باشی