2777
2789
عنوان

بیایید لطفا🙏🏻

183 بازدید | 33 پست

دعوای بدی داشتم با شوهرم  حالم خراب بود خراب تر شدمریض بودم مریض تر شدم 😔😔😔😔😔.تو ماشین بودیم بحث کردیم خیلی بد بود خیلی بحثمون بالا گرفت،

اصلا نمیدونم چی شد کنترلمو از دست دادم انقدر تو ماشین  جیغ زدم و خودمو زدم که همه نگاه میکردنمون ،آبروم رفت 😓😓😓😓

رفتم امامزاده انقدر داد زدم و گریه کردم که داشتم میمردم گفتم الانه که سکته کنم 😭😭😭😭😞😞😞😞

بچه ها یه صلوات رو ازم دریغ نکنید.

بخدا براتون فرستادن یه صلوات کاری نداره اما اگه بدونید چجوری دوای دردمنه دریغ نمیکنید.

این روزها بدترین روزهای عمرمه بدترین بدترین بدترین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

15 تا صلوات بفرستم تو هم دعا کن منو ❤️❤️❤️

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

یه روانپزشک بود میگفت صبر هرکس اندازه لیوانه

هربار که یکی یه کاری میکنه و ما  صبر میکنیم یه قُلُپ از لیوان پر میشه 

ولی وقتی کارای اشتباه اطرافیان زیاد میشه این لیوان سرازیر میشه 

از خدا میخوام به دلت آرامش بده عزیزم 

سر چی ؟

اختلاف نظر باشوهرم کدورت ها و کینه های قدیمی دیگه منفجر شدم 

عجیبه برای خودم تا حالا اینطور نبودم انگار داشتم میمردم

دست خودم نبود در ماشین و باز میکردم اصلا یه وضعی داشتم انگار دیوونه شده بودم

عزیزم برات صلوات فرستادم:)

ان شاءالله رابطه ات با خانواده و شوهرت خوب میشه🌻💛

عیب ندارع چرا ابروت بره هعی اینو به خودت بگو که اونا منو نمیشناسن که بخان باره دیگه تو روم بگن یا بهم تیکه بندازن که چت بود اونجور جیغ میزدی و بیخیال باش نسبت به ایم مسئله🤣

ما خودمون هم نمیدونیم چمونه بعد تو میگی حرف بزن آروم شی..!؟
عزیزم چرا اینقدر خودت رو اذیت میکنی؟ برا هیچی خودت رو ناراحت نکن.خونسرد حرفت رو بزن.بیشتر تاثیر دا ...

بدبختی اینه من نمیتونم آروم باشم همیشه دعوامون میشد بحث میکردیم گاهی فحش میدادم آروم میشدم،امشب دیوونه شده بودم بخدا اگه میدیدیم میترسیدی اصلا عجیب بود عجیب