2777
2789
عنوان

بیایید لطفا🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 33 پست
بچه ها تا حالا اینجوری نشده بودم انقدر جیغ زدم داشتم میمردم اصلا دست خودم نبود اصلا اصلا

این جیغا مال فشارهای روحی که جم شده، خوب شدجیغ زدی خالی شدی، دست خودتون نبوده، آروم میشی توکل کن برخدا

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
بدبختی اینه من نمیتونم آروم باشم همیشه دعوامون میشد بحث میکردیم گاهی فحش میدادم آروم میشدم،امشب دیوو ...

رو خودت کار کن

باور کن چند ساله دیگه که به عقب فکر میکنی میبینی هیچکدوم ارزشش رو نداشت

نمیگم کوتاه بیا .فقط خونسرد ومحکم حرفت رو بزن

وقتی جیغ میزنی یا با لحن تند.طرف حالت دفاعی میگیره واصل حرف گم میشه.وادم به نتیجه که نمیرسه تازه محکومم میشه

تمرین میخواد واینکه ته دلت خودت حالت خوب باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم دعا کن برام توروخدا 😔😔😔

همیشه 100مرتبه استغفرالله و100مرتبه لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم بخون برا آرامش ورفع گرفتاریها،، ان شاوالله آرامش نصیبتون، بی محل باش به مسائل وحساس نباش

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
@میمونمت   عزیزجان التماس دعا😞😞😞😞

خوب میشی انرژی مثبت بده ❤️❤️❤️

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
فداتشم عزیزم

یکم مثل من باش وحشتناک بیمارم ولی بیخیال ادامه نیدم از شدت درد گاهی بیهوش میشم ولی بعد از اینکه بهوش میام میخندم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
یکم مثل من باش وحشتناک بیمارم ولی بیخیال ادامه نیدم از شدت درد گاهی بیهوش میشم ولی بعد از اینکه بهوش ...

من انقدر ترسوام که نگو

ولی امروز بد جیغهایی زدم تو ماشین شانس آوردم سکته نکردم

من انقدر ترسوام که نگو ولی امروز بد جیغهایی زدم تو ماشین شانس آوردم سکته نکردم

ماه چهارمه که نمیتونم راه برم و عملا فلجم . بیماری های قبلی مثل قلب و کلیه و معده و میگرن به کنار . فتق کشاله ران و ناف داشتم عمل کردم باز پاره شده روده هام افتاذن رو عصب پای راستم پام حرکت نمیکنه بخاطر کرونا و بیماری های زمینه ای عملم نمیکنن باید بگذرونم

ماه چهارمه که نمیتونم راه برم و عملا فلجم . بیماری های قبلی مثل قلب و کلیه و معده و میگرن به کنار . ...

عزیزم قربونت بشم

بحق امام زمان ان شاالله خوب میشی بحق فاطمه الزهرا🤲🤲🤲🤲🤲

عزیزم قربونت بشم بحق امام زمان ان شاالله خوب میشی بحق فاطمه الزهرا🤲🤲🤲🤲🤲

خدا نکنه عشقم ❣️❣️❣️ تو هم خوب میشی نگران نباش 😘❤️