2777
2789

افسرده نشدم ولی افراد افسرده زیاد دیدم......سعی کن کتابایی با موضوعاتی که میونی فکرتو از ناراحتیات دور میکنه بخون کتاب خیلی عالیه

انچه خوبان همه دارن تو یکجا داری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش یوگا زومبا کلاس طراحی با مداد پیاده روی  دارو مطالعه کتاب خودشناسی جلسات خیلی زیااااا ...

جدی؟؟ چقدر عالی 

من تو موقعیت خیلی حساسیم واقعا نگرانم ک نتونم موفق بشم اما از طرفیم با افسردگی درگیرم

جدی؟؟ چقدر عالی  من تو موقعیت خیلی حساسیم واقعا نگرانم ک نتونم موفق بشم اما از طرفیم با افسردگ ...

من پارسال دی ماه 99، له شدم، هیچی ازم نموند فقط به هرچی چنگ میزدم غرق نشم، با اون همه کااااار تازه فقط سر پا موندم، و الان تازه دارم بهتر میشم 

سخت ترین دوران زندگیم بود

من پارسال دی ماه 99، له شدم، هیچی ازم نموند فقط به هرچی چنگ میزدم غرق نشم، با اون همه کااااار تازه ف ...

درکت میکنم عزیزم 

واقعا سختع .

بدترین مشکلی کع من تو دوران افسردگیم تجربه کردم قضاوتای بیجای دیگران بوده

با ی مشاور صحبت من یا حرفایی که تو دلت هست رو هر روز توی ی دفتر بنویس خیلی ارومت میکنه

واقعا بی میلم

مشاورم رفتن اما فقط قرص برام تجویز کرد 

رولنشناس خوبم نمیشناسم

مطالعه و تفکر عمیق ک خیلی سخته واسه فرد افسرده. اگر افکار وسواسی و بیمار گونه داری. تنها نمون. برو ی فعالیت جمعی یه کلاسی چیزی. حتتما مشاوره برو . لازم شد دارو هم‌مصرف کن

واقعا بی میلم مشاورم رفتن اما فقط قرص برام تجویز کرد  رولنشناس خوبم نمیشناسم

تنها کاری که میتونم واست بکنم و خیلی ناقابله اینه که دعا کنم زندگیت سرشار از ارامشی از جنس خدا بشه

انچه خوبان همه دارن تو یکجا داری 
میشه بیشتر برام توضیح بدی عزیزم

مثلا اینکه منفی بافی زیاد میکردم ، سر همین قضیه اعتماد به نفسم نابود شد الان کلی دارم کتاب های روانشناسی میخونم تا اعتماد به نفسم زیاد بشه

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا؟

[QUOTE=182890029]مطالعه و تفکر عمیق ک خیلی سخته واسه فرد افسرده. اگر افکار وسواسی و بیمار گونه داری. تنها نمون. برو ی ...[/QUOTEمرسی از مطلب خوبت

بلع واقعا سخته

مخصوصا امسال که من میخوام کنکور بدم