mohammadsuna مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 435 عنوان بیبی چک منفی 61 بازدید | 8 پست بچها جون دوروز مونده ب موعدم بیبی زدممنفی بود کسی بوده مث من باشه بعد بیبیش مثبت شه بلاخره بعداز یک سال انتظار و هرماه فکرای جوراواجور بیبی چکم ۲۸اذر در اوج ناباوری به لطف خدا مثبت شد خدایا شکرت نی 1400/01/07 | 20:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زینبم96 عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 7632 نه من هرچی منفی بود یعنی منفی اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
mooahsa عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 3594 منم منفی میزد ناراحت نشو چندروز دیگه بزن نشون میده شاید لقاح دیر گرفته.برا من روز موعدم یه خط خیلی کمرنگ بود
mohammadsuna مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 435 منم منفی میزد ناراحت نشو چندروز دیگه بزن نشون میده شاید لقاح دیر گرفته.برا من روز موعدم یه خط خیلی ک ... قبل موعد منفی بود؟ بلاخره بعداز یک سال انتظار و هرماه فکرای جوراواجور بیبی چکم ۲۸اذر در اوج ناباوری به لطف خدا مثبت شد خدایا شکرت نی
mohammadsuna مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 435 من چهار روز بعده موعدم زدم مثبت شد قبلش منفی بود بلاخره بعداز یک سال انتظار و هرماه فکرای جوراواجور بیبی چکم ۲۸اذر در اوج ناباوری به لطف خدا مثبت شد خدایا شکرت نی
mooahsa عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 3594 قبل موعد منفی بود؟ اره دقیقا دوروز مونده به موعد منفی روز موعدم خط کمرنگ افتاد.بعد ۵ روز که از موعدم رد شد خطش پررنگ شد
mohammadsuna مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 435 اره دقیقا دوروز مونده به موعد منفی روز موعدم خط کمرنگ افتاد.بعد ۵ روز که از موعدم رد شد خطش پررنگ شد خداکنه واسه منم همین شه خواهر بلاخره بعداز یک سال انتظار و هرماه فکرای جوراواجور بیبی چکم ۲۸اذر در اوج ناباوری به لطف خدا مثبت شد خدایا شکرت نی
mooahsa عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 3594 خداکنه واسه منم همین شه خواهر غصه نخور استرسم نداشته باش نشدم ماه دیگه .روزای تخمک گذاری رابطه داشته باش سریع باردار میشی