2777
2789
عنوان

زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 23 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی ..

حالا اینکه گاهی لازم به تنهایی سفر مجردی بد نیست ..دوری دوستی گاهی خوبه 

ولی همیشه بخاد اینکار کن تحملش سخته ..بخاطز این موصوع جدا نشو فقط خودت نیستی بچهاتم هستن..آواره شدن اونارو هم ببین 

هیچکی کامل نیست ...مرد ایده ال انگشت شمارن ..فک نکن همه زندگیا گل بلبل

یا  ودود ...
اره خونه بابامم مجردی رفته چند دفعه اینکارو کرده

وقتی اون به شما فکر نمیکنه تو چرا به این فکر میکنی که بعد تو میخاد کجا بره و چیکار کنه واقعا خیلی نامرده

میگی با بچه هام دق اوردیم... مرد واقعی بدون زن و بچش یه لقمه غذام نباید بتونه بخوره

اسی .. حالا اینکه گاهی لازم به تنهایی سفر مجردی بد نیست ..دوری دوستی گاهی خوبه  ولی همیشه بخا ...

ن دردو دل کردم کلی مشکل داشتم .همه جوره دوستش دارم..خونه بابامم جلو اونا اصلا به رو خودم نمیارم ولی داغونم ..بچه ها اذیتم میکنن درکم نمیکنه .ادم بدی نیس چیزی واسمون کم نمیزاره.مثلا هر چی ازش بخام میگیره حتی ا.ه نصف شب باشه فقط خوراکی ازش بخام میگیره یا میبرتمون تو شهر 

ن دردو دل کردم کلی مشکل داشتم .همه جوره دوستش دارم..خونه بابامم جلو اونا اصلا به رو خودم نمیارم ولی ...

فقط چون خوراکی میده خوبه؟

تو تاپیکات گفتی اس میدی ج نمیده میگه مهم نیستی...

این چ زندگی!!

فقط چون خوراکی میده خوبه؟ تو تاپیکات گفتی اس میدی ج نمیده میگه مهم نیستی... این چ زندگی!!

اره بعضی وقتا ج نمیده ..دم دمی مزاجه ..بعضی وقتام کلی اس میده تا ج میدم بخاطر همینه ک دودلم 

اره بعضی وقتا ج نمیده ..دم دمی مزاجه ..بعضی وقتام کلی اس میده تا ج میدم بخاطر همینه ک دودلم 

سعی کن محلش نکنی تا بیاد سمتت

اگه بقیه چیزاش خوبه میتونی با رسیدن به خودت و احترام گذاشنن به خودت و کم محلی کردن توجهشو به دست بیاری