2777
2789
عنوان

معلمها

2307 بازدید | 20 پست

کسی که دانشگاه فرهنگیان درس خونده بعد ۸ سال خدمت، میتونه انصراف بده از معلمی؟ 

اصلا انصراف دادن از معلمی امکان پذیر هست یا نه باید تا بازنشستگی کار کرد؟؟

کسی اطلاع داره؟

من شنیدم همینجا یکی گفت نمیشه انصراف داد،من فقط شنیدم

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه انصراف بدی یا همون استعفا دیگه بهت حقوق نمیدن و اگه تا بازنشستگی کار کنی،بعدش بهت حقوق بازنشستگی میدن.معلم نیستم ولی مامان بابام هستن و میدونم.

من به همه ی آرزو هام میرسم
من دوستم اونجاس  میگه میشع  چون خودشم میخاد دوباره از اول بشینه بخونه واسه پزشکی

ایشون حتما میخواد جریمه بده و انصراف بده. من نمیخوام جریمه بدم، میخوام بعد مدتی که کار کردن برای خانم فرسودگی میاره، رها کنم، آیا میشه؟ کسی اطلاع داره؟؟

من مادرم معلم بازنشسته هستن زمانی که مشغول به کار بودن که نمیشد انصراف بدن

فکر‌میکنم اگر انصراف میدادن دیگه تو هیچ ارگان دولتی نمیتونستن کار کنن و حقوق مربوط به معلمی کلا قطع میشد 

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش

فکر کنم میشه باید خودت رو بازخرید کنی برو اداره آموزش پرورش شهرتون بهتر راهنماییت میکنن

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
انصراف میشه داد باید جریمه داد

بله اینو میدونم، من میخوام بعد از مدتی کار کردن، چون برای خانم فرسودگی به دنبال داره، رها کنم، میشه آیا؟ کسی بوده معلم باشه و رها کرده باشه بعدا شغلشو قبل اینکه بازنشست بشه؟

من مادرم معلم بازنشسته هستن زمانی که مشغول به کار بودن که نمیشد انصراف بدن فکر‌میکنم اگر انصراف مید ...

مادرتون فرسوده نشدن توی این کار؟  کمک حال داشتن برای کارهای خونه و بچه داری و ...؟