2777
2789
عنوان

سوال +۱۸

842 بازدید | 26 پست

سلام خانمای متاهل یسال شوهرای شمام تو خواب محکم بغلتون میکنن از پشت🤔 ببخشیدااااا 😮کرم میریزن ولی خواب خوابن!!!! عکس العملشونه...؟!!!دارع خواب میبینه یعنی!؟یا چی!؟🤔🤔🤔🤔

اینم بگم من پ ر یودم و رابطه نداشتیم😶 بخاطر اینه یعنی...!!! تا الان تو این چند سال ندیدم همچین چیزی😣 اگه خواب میبینه بگین با ماهیتابه بکوبم ت سرش😐

🥰🤱🏻

بکوب چرا معطلی😐

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن خودش رو بغل کرده            از خدات هم باشه
خیلی از خانم ها  عاشق اینن شوهرشون موقع خواب بغل شون کنن
چرا شما بی دلیل شاکی هستی ؟    

جاش رو جدا کنه و حسرت کنارش خوابیدن رو داشته باشی خوبه ؟

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
خب ماهم اینجوری میخوابیم متوجه نشدم فک کنم دقیق چی میگی😁

ببین خوابه از پشت خب یهو عین موقع رابطع تنشو ( خوددد تنشو میکوبه به تنم بعد میره عقب الان فهمیدی! شرمنده واضح گفتما😑😶

🥰🤱🏻
زن خودش رو بغل کرده            از خدات هم باشه خیلی از خانم ها  ع ...

نبابا شاکی نیستم که فقط برام سوال بود چرا یهو اینمدلی شده!داره خواب میبینه یا هیچی..بغلم کرده من با بغلش مشکل نداشتم با اون کاری ک کرد مشکل داشتم فکرم درگیر شده بود الان ک فعلا پشت کرد بهم🤣 

🥰🤱🏻