2777
2789
عنوان

سوال +۱۸

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نبابا شاکی نیستم که فقط برام سوال بود چرا یهو اینمدلی شده!داره خواب میبینه یا هیچی..بغلم کرده من با ...

حق ته        حالا خوبه پشتش رو کرد بهت  ؟
حالا یه سوال  >  وقتی خواب می بینه  چطور خودجوش بیدار میشه میاد تو رو بغل می کنه دوباره می خوابه و به خوابش ادامه میده ؟
نه واقعا ؟        چجوری فکر کردی که از بغل کردنش ناراحت شدی ؟

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
حق ته        حالا خوبه پشتش رو کرد بهت  ؟ حالا یه سوال  >  وقت ...

چی میگی اصن نمیفهمی اسی چی میگه بگیر بخواب کمبود خواب داری

دوتا پیشی ناز دارم که اسمشون پت و مت پروفایل عکس پت 😍😍 کپی همن مربی رقصم عاشق همسرمو زندگیم ❤
اسی مردی و ی تاپیک درست نزدی😐

اسی یعنی چی؟

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸

زیاد اتفاق افتاده شوهرم تو خواب تو بغل میگیرم ومیبوسه وحرکتهایی میکنه ودست میزنه به اندام خصوصی خب چه اشکال داره حتی اگه خواب هم ببینه خواب دیگه یکی توخواب جنب میشه دست خودش نیست 

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما
حق ته        حالا خوبه پشتش رو کرد بهت  ؟ حالا یه سوال  >  وقت ...

عزیزم کلا بغل میکنه موقع خواب اما این حرکتش و تا الان ندیده بودم ازش..نمیدونم بخاطر اجیل خوردن زیادیع که انقدر میلش بالاس  تو خواب هم غریزه مردونش اینکارو میکنه..

🥰🤱🏻
زیاد اتفاق افتاده شوهرم تو خواب تو بغل میگیرم ومیبوسه وحرکتهایی میکنه ودست میزنه به اندام خصوصی خب چ ...

جنب نشده تو خواب تا الان.اما صب موقع ادرار روم ب دیوار گف از ادرارش مقداری منی رد شد...تو نتم خونده بودم زیاد رابطه نداشته باشن اینجوری میشه اما عادیه برای ما که تو پریودی عین بقیه رابطع نداریم واما الان بخاطر مصرف اجیل زیاد فک کنم زیاذی دیگه پر شد 🤣..بقول معروف گرمی زیاد خورده و این حرکتارو میکنه

🥰🤱🏻
جنب نشده تو خواب تا الان.اما صب موقع ادرار روم ب دیوار گف از ادرارش مقداری منی رد شد...تو نتم خونده ...

خب یه وقتایی هست طرف زیاد میل رابطه جنسی داره یا خواب میبینه و بقول شما گرمیجات، تنقلات وبعضی غذاهاباعث زیاد شدن میل جنسی و افزایش منی میشه جای نگرانی نیست

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما