2777
2789
عنوان

جدا میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 73 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گل و شیرینی خوبه یه بار بهش گفتم میخوام رژ بخرم گفت کارتتو بردار تو مغازه هم ایستاد عقب تا من پول ...

در ابن حد شورشو در آورده اینقدر خسیس 

فردا برا هر خرجی جنجال به پا میکنه

زندگی و زن خرج داره

نداره بره پی کارش

کاملا تابلوعه،از لباس عوض نکردنش واسه مهمترین روزهای زتدگیش و خانواده خسیسش پیداست

خانوادش به شدت خسیسن

برای خرید عقد اومده اومده بودن مذاکره که نیازی به خرید لباس عقد نیست. یه روسری سفید بندازم سرم برم سر سفره😂

در خصوص نوبرانه هم گفتن اگر میوه میخوای بیا تو خونمون بخور=\

اَی.نه

خب پس دوسش نداری !!!

اینکه بعدا عشق به وجود میاد و اینا هم همش چرته 

یارو از اول عاشق بوده و همه چیشو دوست داشته نتونسته بعضی چیزارو تحمل کنه انقدر که زندگی سخته 'چه برسه به اینکه دوسشم نداشته باشی

کاملا قبول دارم یکیو هی اذیت کنی بالاخره یه روزی هیولا میشه ولی اون که دلیل چهارم نوشته به تنهایی بر ...

تو بحث اخرمون مادرش برای وساطت زنگ زد، نانزدم گوشیو گرفت کنار مادرش با لهن خعلی زننده و بدی، گویا دشمنش پشت تلفنه حرف زد بام=\