2777
2789
عنوان

جدا میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 73 پست
میخوام بهت بگم جدا شو اول به خاطر خودت دوم به خاطر نامزدت  شما جفتتون لیاقت ازدواج خوب رو دا ...

و الان هم با اصرار پدرم به خصوص مادرم میخوام تجدید نظر کنم. در حالی که یک بار ضررش رو دیدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خوندم طولانی نبود. جدایی تصمیم درستیه. البته نه این که همه تقصیرها گردن اون باشه شما هم مقصر بودی ...

مگر من حرفی از کسی که دوستش دارم زدم و یا به عنوان دلیل ارایه اش دادم؟😨

و الان هم با اصرار پدرم به خصوص مادرم میخوام تجدید نظر کنم. در حالی که یک بار ضررش رو دیدم

به خاطر ابرو خانواده تجدید نظر نکن

فامیل من به خاطر ابرو خانوادش این کار رو گرد

عروسی هم گرفت سه ماه بعد طلاق گرفت

الان فقط خودتو در نظر بگیر

خوشبختی خودت الان بحث زندگی توهه

دیگه خانوادت یکبار یه انتخاب اشتباه کردن

نزار در حقت اجحاف بشه 

بحث عوض شدن نیست  شما هر جور با مرد رفتار کنی همونجور عادتش میدی برخورد کنه اگه دائم بخوای ب ...

بنده بارها بهش گفتم رفتارمون رودرست کنیم. گفت تو برداشتت رو نسبت به رفتار من تغییر بده. همینه که هست=\

بنده بارها بهش گفتم رفتارمون رودرست کنیم. گفت تو برداشتت رو نسبت به رفتار من تغییر بده. همینه که هست ...

خب کسی کهمیگه همینه که هست یعنی درست بشو نیست 

یعنی ادم ضعیفی هست که هنوز به این آگاهی نرسیده داره اشتباه میکنه

اگه جوونیت رو پای همچین کسی بزاری بزرگترین اشتباه رو میکنی اول در حق خودت دوم در حق فرزندت 

خب کسی کهمیگه همینه که هست یعنی درست بشو نیست  یعنی ادم ضعیفی هست که هنوز به این آگاهی نرسیده ...

از من میحواد رفتارم رو تغییر بدم

اما خودش حاضر نیست هیچ تغییری ایجاد کنه

خودخواهی نیست؟

از من میحواد رفتارم رو تغییر بدم اما خودش حاضر نیست هیچ تغییری ایجاد کنه خودخواهی نیست؟

بله خودخواهی

این زندگی مشترکه

دو طرفتون باید رفتارتون درست بشه

الان شما مثل کفه دوتا ترازو  هستید

تو بخوای حتی تغییر کنی اون تغییر نکنه مثل تف سر بالاست که اخرشم هیچ نتیجه ای نمیگیری چون اون همش نگاهش یه توهه و خودش احساس نمیکنه رفتارش اشتباست