2777
2789
عنوان

جدا میشم

714 بازدید | 73 پست

سلام

حدود سه ماه نامزد بودیم و تا الان اگر حساب کنیم ده ماه عقدیم. حدودا از اواسط ابان ماه اختلاف پیش اومد و تصمیم به طلاق گرفتم

اینبار، چهارمین دفعه بود که طلاق میخواستم(دلیلش هم جمع بندی تمام مدت نامزدی بود)

نامزدم و خانوادش کمی مقاومت کردن، اما گویا خسته شده بودن از درخواست طلاق مداوم من، نهایتا بعد از یک ماه پذیرفتن تا برای طلاق توافقی اقدام کنیم. از جایی که از ابتدا هم قصد گرفتن مهریه رو نداشتم و میخواستم طلاهارو پس بدم، این روند زودتر هم پیش رفت

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

نامزدم مرد بسیار صبور و مهربونی بود، هر چیزی میخواستم در حد توانش فراهم میکرد. هر جایی میخواستم میبرد، بسیار بسیار مودب و متین رفتار میکرد.

اما از روز اول یعنی اولین جلسه خواستگاری بعضی چیزها به دلم ننشست،

'اول'' اینکه تو سه جلسه خواستگاری، کاملا دست خالی اومدن دریغ از یک شکلات. چه برسه به گل و شیرینی. وقتی هم مامانم به مادزش گفت،ایشون گفتن یه دسته گل خریدیم تا برای بله برون بیاریم.

''دومین'' اینکه تمام مجالس خواستگاری رو با کاپشن و شلوار لی اومد و وقتی مرسیدم چرا کت و شلوار نمیپوشه یا لباس رسمی تر نمیپوشه، گفت حس میکنم اگر کت و شلوار بپوشم هدر میشه

''سومین'' و مهم ترین دلیل اینکه، از لحاظ ظاهری و قد و جثه به دلم ننشست. از لحاظ حسی هم، ناخوداگاه خوشم نیومد ازش(این مورد ارتباطی به ظاهرش نداره) گویا نقطه های هم نام اهنربا بودیم و منو پس میزد از خودش

تمام اینها دلیلی بود برای اینکه جوابم نه باشه. اما از جایی که خانوادم به شدت اصرار داشتن و میگفتن این ها اهمیت نداره، من هم بله رو به دادم

اما تا امروز هم نتونستم دوستش داشته باشم. یعنی تا میام دوسش داشته باشم، به ظاهرش نگاه میکنم و تموم حسم از بین میره. بعد از نامزدی و عقد هم که بیشتر به هم نزدیک شدیم و حتی بدن هم رو دیدیم، از بدنش خعلی چندشم میشد و الانی که یادم میفته، حالم بد میشه. تمام حرکات بدنیش، دراز کشیدنش و.... همه و همه حالمو بد میکنه

و در اخر، من قبل از ازدواج به یکی علاقه داشتم که خانواده ام اجازه ی وصلت ندادن. تو طول نامزدی، مدام ایشون توی ذهنم بودن و از علاقه ام کم نشده. ایشون بعد از نامزدی من، زنگ زدن به مادرم که بگن منو خعلی دوست دارن و اگر زمانی خدایی نکرده این وصلت به هم خورد، هر لحظه اماده اس که بیاد. تو طول نامزدی سعی کردم به اون اقا فکر نکنم، اما قلبم رو نتونستم کاری کنم و مدام برام تداعی میشه

_اولین دلیلم برای جدایی اینه که نتونستم حسی که باید رو داشته باشم

اما با وجود اینکه حسی بهش ندارم، سعی کردم خودم رو وفق بدم باهاش. اما رفتارهایی از خودش نشون داد که نتونستم بمونم

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

_دومین دلیلم برای درخواست جدایی، دروغی بود که تو خواستگاری بهم گفت. گفته بود یک دوره سیگاری بوده اما ترک کرده. اما تو نامزدی از دهنش بوی سیگار اومد، وقتی ازش پرسیدم سیگار میکشی گفت اره. پرسیدم مگه نگفته بودی ترک کردی؟ گفت تو اصرار نکردی من هم نگفتم

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ

خب، نامزدم تو دوران نامزدی زیاد از طرف من اذیت شد. زیاد زودرنجی کردم و میتونم بگم تو یه هفته شش روزش رو دلخور بودم از دستش. حتی سر کوچکترین مساعل بحث به پا میکردم. به حدی که یه بار نتونست رفتارم رو تحمل کنه و گریه کرد، گفت من نمیخوام تو رو ناراحت کنم.

تا که نهایتا کاسه ی صبرش پر شد و خودش رو  نشون داد. تو طول نامزدی و عقد دو بار به شدت عصبی شد. در واقع بعد از چندماه هیولایی از درونش بیرون اومد که وحشت کردم.در واقع مردی که بسیار صبور و اروم بود رفت و یک هیولا به جاش اومد.

بار اول طوری شد که به خواهر و مادرم به شدت بی احترامی و به من هم توهین کرد. هیچ کنترلی روی رفتارش نداشت. سر این مسعله خواستم جدا شم اما تضمین داد که به هیچ عنوان تکرار نکنه رفتارهاشو و سعی کنه روی خودش کنترل داشته باشه.

بار دوم عصبانیتش، گوشیش رو گرفتم و وقتی میخواستم برم اینستاگرامش گوشی رو از دستم قاپید. در حالی که دو سه بار گوشیش رو گرفته بودم و وارد اینستاگرامش شده بودم. علاوه بر اینکه مقاومت نکرده بود، خودش هم همراهیم میکرد. اون روز وقتی از دستم قاپید و دلیل رفتارش رو پرسیدم، گفت الان متوجه شدم گوشی حریم خصوصیه. من هم گفتم گیریم گوشی حریم خصوصیه، چرا صرفا وقتی میرفتم اینستاگرام قاپیدیش؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسلما جواب هاش متقاعل کننده نبود که باعث شد به جر و بحث تبدیل بشه

اخر کار، داخل ماشین دیوانه وار عصبانی شد و شروع کرد به نعره کشیدن. حدود پنج دقیقه فریاد میکشید و روی فرمون میکوبید. در واقع این دیوانگیش، برای پایان دادن به بحث بود، چون نمیتونست دلیل بده و متقاعدم کنه. قبلا هم اتفاق افتاده بود که وقتی میخواد از بحثی فرار کنه، یا عصبی میشه یا به عمد منو عصبی میکنه(این رو خودش بهم گفته بود که به عمد عصبیت کردم تا فلان بحث تموم بشه). داد و فریاد و حرکاتش تو ماشین طوری توی دلم رعب و وحشت انداخت که معده درد گرفتم. اما این اقا با اینکه میدونست چه فشاری به من وارد کرده، تا یک هفته بعد از اون حرکت هم عذرخواهی نکرد. کاملا خودش رو محق میدونست و میگفت تو عصبیم کردی و عصبی شدم. چرا باید معذرت بخوام.

در حالی که قبلا بابت کنترل نداشتن روی رفتارش به من تضمین داده بود

_سومین دلیل من برای جدایی همینه. اینکه که پایبند حرفی که میزنه نیست و روراست نیست و یا تمام اشتباهاتش رو درست میدونه حتی اگر شاهد باشه رفتارش چه فشاری به شخص مقابل وارد میکنه.

روراست نبودنش یعنی هیولایی که بعد از هفت ماه خودش رو نشون داد. بارها بهش گفتم عصبانیت رفتار واقعی تو هست و تو این هفت ماه خودتو کنترل میکردی. حفظ ظاهر میکردی. اما نهایتا نتونستی خودت رو حفظ کنی. امروز بعد از ماه ها، توی ماشین نعره کشیدی و روی فرمون کوبیدی، از کجا معلوم دو سال بعد دست بزنت رو نشه؟

که در جواب من، کاملا خونسرد میگفت: نه، من از اول هم اینطور بودم.

دهن من باز میموند که چطور از اول اینطور بوده وقتی بعد از هفت ماه شاهد چنین عصبانیتی ازش شدم؟

که این اواخر ناخواسته اعتراف کرد که توی این چند ماه خودش رو کنترل میکرده

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

_چهارمین دلیلم، اینکه انسانی نیست که بشه تکیه کرد بهش. بارها شده وقتی یک مسعله پیش اومده برای شانه خالی کردن، در کنار من خانوادش رو مقصر نشون داده، در کنار خانوادش من رو

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

در طول نامزدی سه بار به طور جدی طلاق رو مطرح کرده بودم.

دو بارش بابت خساست و رفتار بی شعورانه ای بود که نشون داد که در واقع توهین بزرگی محسوب میشد

اما خانواده ی همسرم خعلی تلاش کرده بودن برای منصرف شدنم و نامزدم تضمین داده بود تا رفتارش رو اصلاح کنه. من هم منصرف شده بودم(یکمورد از تضمینش هم این بود که عصبانیتش رو کنترل میکنه)

تمام مراحل رو با هم رفتیم.مثل دو تا دوست. در واقع عقیده ی هر دوی ما اینه که ما دشمن نیستیم بخوایم مثل دشمن رفتار کنیم. تو یک رابطه به نتیجه نرسیدیم و میخواین محترمانه جدا شیم.

توی تمام مراحل میگفتیم و میخندیدیم. حتی برای مشاوره ی طلاق دست تو دست هم میرفتیم

میخوام بهت بگم

جدا شو اول به خاطر خودت

دوم به خاطر نامزدت 

شما جفتتون لیاقت ازدواج خوب رو دارید

به جای باهم موندن و اذیت کردن همدیگه 

بهتره از هم جدا بشید

هیچ وقت خانواده نمیتونن انتخاب مناسبی برا بچشون انجام بدن

چون اونا طبق معیارهای خودشون انتخاب میکنن نه شما

رمانع???

عمو تهرونمون دیگ شیری شدع دلم ع مردم شیری پرع رفتارشون همع شیری طورع یکی میخاد اعصابمو شیری کنع انها ب من خندیدن چون متفاوت بودم من ب انها خندیدم چون همع مث هم بودن                            من حقیقتا رو میگم ب من چ حقیقتا تو جامع فحشع  تنهایی عشقع وقتی خودمو دارم بقیع رو میخام چیکار?  بعضی چیزا از بیرون سفیدع از درون سیا                    بعضیا يه جوري اصرار دارن که بايد بچشون پسر بشه، انگار سلسله‌ی پادشاهيش بدون پسر منقرض ميشه   

و اینو در نظر داشته باش

مردها و کلا زن ها تا یه حدی صبر دارن 

همسر شما هم از بس ناراحتی و کدورت بیتون پیش اومده خسته شده 

ادما ازدواج میکنن که در کنار هم خوشبخت بشن

نه همدیگه رو بدبخت کنن یا همو آزار بدن 

اینکه همسر شما الان تغییر کرده اینا تبعات اختلاف هایی هست که با هم داشتید

به نفع خودته با وجود اختلافات زیاد و مهم تر اینکه با هم تفاهم ندارید جدا بشید

الان جدا بشی بهتره که فردا با یه بچه جدا بشی 

احتمالا اگر تیکه تیکه هم مینوشتم میفرمودین چرا همه رو یه جا نذاشتی=\

بلیییی صد در صد

عمو تهرونمون دیگ شیری شدع دلم ع مردم شیری پرع رفتارشون همع شیری طورع یکی میخاد اعصابمو شیری کنع انها ب من خندیدن چون متفاوت بودم من ب انها خندیدم چون همع مث هم بودن                            من حقیقتا رو میگم ب من چ حقیقتا تو جامع فحشع  تنهایی عشقع وقتی خودمو دارم بقیع رو میخام چیکار?  بعضی چیزا از بیرون سفیدع از درون سیا                    بعضیا يه جوري اصرار دارن که بايد بچشون پسر بشه، انگار سلسله‌ی پادشاهيش بدون پسر منقرض ميشه