2777
2789
عنوان

دخترم شبا برا شیر بیدار نمیشه

154 بازدید | 34 پست

سلام،دختر من ۳/۵ماهشه و شیر خشک و شیر خودمو میخوره،ولی شبا برا شیر بیدار نمیشه،مثلا از ساعت ۱۲تا۲-۲:۳۰شیر خودم و شیر خشک میخوره و میخوابه ۷:۳۰-۸بیدار میشه.این طوری مشکلی براش پیش میاد؟بازم قندش افت میکنه؟و اینکه سرش از حالت دایره خارج شده کله ش دراز شده یکم و سمت چپ سرش یکم برامدس،ب چپ میخوابونمش که صاف شه .کلشو چیکار کنم ؟؟

ن مشکلی پیش نمیاد اگه سیر میشه

سرشم به مرور گرد میشه نگران نباش

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی مشکلی براش پیش نمیاد؟چند ساعت بیدار نشدن طبیعیه؟میتونم از ساعت ۱بخوابم ؟؟

اره دیگه

بیدارش نکن برای شیر عادت میکنه

تیگه بالای ۴۰ روز قندشون نمیوفته

وزنشو نمیدونم بالای ۷-۸ کیلو کلا شیر شب قطع میشه

شیر شب یعنی ۱۲ شب تا ۶ صبح

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

خودت سینتو یا شیشه رو بزار دهنش میخوره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اره دیگه بیدارش نکن برای شیر عادت میکنه تیگه بالای ۴۰ روز قندشون نمیوفته وزنشو نمیدونم بالای ۷-۸ ...

پسر من ۶ماهشه .چند شبه شیشه میزارم دهنش نمیخوره

اینجوری ک شیر نخوره ک وزن خوب نمیگیره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اره دیگه بیدارش نکن برای شیر عادت میکنه تیگه بالای ۴۰ روز قندشون نمیوفته وزنشو نمیدونم بالای ۷-۸ ...

۱۴آذر میشه ۴ماه تمام ،وزنش تو دو ماهگی ۴۳۰۰بود،الان فک کنم ۶-۷باشه.چون موقع تولد ۲۳۰۰ بود 

سرش حتما درست میشه اخه؟؟؟

اره خیالت راحت نشه هم ایرادی نداره مو میـوشونتش ولی 70 درصد بهتر میشه

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.
پسر من ۶ماهشه .چند شبه شیشه میزارم دهنش نمیخوره اینجوری ک شیر نخوره ک وزن خوب نمیگیره

انفاقا عزیزم خوتب شبش باید عمیق باشه که هورمون رشد توش فعال بشه و بتونه وزن بگیره

مقاله های خارجی رو بخون گلم

خواب عمیق شب باعث میشه هورمون رشد فعال بشه و وزن بگیره

اگر هی بیدار شه خوابش عمیق نمیشه و وزن نمیگیرخ

وسر منم ۷.۵ ماهشه

من خیلی مقاله های خارجی خوندم ترجمه کردم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم