2777
2789
عنوان

شبایی شیفته شوهرم پدرشوهرم میاد

4642 بازدید | 130 پست

دنبالم میبرم خونشون ایقدراصرار میکنن بهم نمیتونم بگم نه😐میبرم بیرون برام خوراکی میخره غذا میخره 😂بعدم میگم برم خونه خودم میگه نه بیادپیش ما نمیزارن تنهاباشم ولی من دوست دارم برم خونه خودم ایقدراصرارمیکنن باخواهرشوهرم نمیتونم نرم😐قدرت نه گفتنم ندارم😐

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینارو ولش کن پدرشوهرت عروس نمیخواد

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

چقد خوبن😍

مهم نیست از کی حرف میشنوی_بی اهمیت به همه شک داشته باش😉✌️🤍  (زندگی پره از انتخاب و من محکم بودنو انتخاب کردم)   من کتاب زیاد میخونم،فیلم زیاد میبینم،سفر زیاد میرم ولی هنوز معتقدم که بهترین کتاب،قشنگ ترین فیلم ،جذاب ترین سفر                              همه و همه تویع نگاهِ مادرمه(:                          این جمله خیلی تکراریه ولی ارزش هزار بار خودنو داره : گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست؟

خوبه که

چقدر هوای عروسشونو دارن

منم شوهرم خیلی میره ماموریت، والا خانواده شوهر نمیگن خرت به چند من

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜