2777
2789
عزیزم شما اشاره کردید به درس, دانشجویی؟ من امسال شرکت کردم برا ارشد ولی مگه فکر و خیال میزاره یه روز ...

وای منم مثل شمام البته من امسال کنکور دارم درسم خیلی خوب بود ولی الان هیچ نسبت به قبل۲۰۰درصد تو همه چیز پسرفت کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا مثل شوهر شما از لج زن قبلیش منو گرفت،الان خود منم دلم میخواد ازدواج کنم تا حرص شوهرم رو در بیا ...

خب من بعدش پشیمون شدم اینکه طلاق گرفتم،البته روز طلاق رو ابرا سیر میکردم حس میکردم آزاد شدم ولی نمیدونستم مشکلات طلاق از سر و کولم بالا میره،داداشام باهام قطع رابطه کردن یکیش که گفت باید از خونه بری قبرستون چون هم شوهرم فامیل بود هم خیلی اصرار کرد جدا نشم و هم اینکه داداشم متعصب بودن و طلاق رو ننگ میدونستن،اگه پدر مادرم پشتم نبودن همون موقع میمردم،من روزای وحشتناکی گذروندن و الآنم میگذرونم،پدر مادرم خیلی ساده ان چوب سادگی اونا رو من خوردم،الان هر وقت شوهر سابقمو میبینم شاید درک نشه ولی یه آه یه حسرت از ته دل سهممه،من بخاطر اخلاق خوب اون نیست ک پشیمونم بخاطر شرایط بد بعد از طلاقمه

مذهبیونی که کاربری قبلیم و ترکوندین و احیانا از سر عقده کاربرای دیگه رو هم گزارش میزنید از خدا می‌خوام بزنه به کمرتون.آمین🙏
وای منم مثل شمام البته من امسال کنکور دارم درسم خیلی خوب بود ولی الان هیچ نسبت به قبل۲۰۰درصد تو همه ...

منم شاگرد الف دانشگاه بودم قبل‌تر از اونم تو دبیرستان و مقاطع دیگه جزو برترا بودم کلی جایزه داشتم،انگار هر چی داشتم یهو خاک شد،من عشق تحصیل بودم اما الان روحم خسته س

مذهبیونی که کاربری قبلیم و ترکوندین و احیانا از سر عقده کاربرای دیگه رو هم گزارش میزنید از خدا می‌خوام بزنه به کمرتون.آمین🙏
17

بهترین اتفاقات برات میفته،بهت قول میرم هر چند باور نداشته باشی،سنت کمه چرا ناامیدی؟ من تقریبا همسن تو بودم ازدواج کردم بهترین روزای عمرم و خرج یه زندگی بی نتیجه کردم،الان۳۳سالمه با همه نامیدیم گاهی فک میکنم شاید ورق برگرده و منم مزه خوشبختی رو بچشم

بهترین اتفاقات برات میفته،بهت قول میرم هر چند باور نداشته باشی،سنت کمه چرا ناامیدی؟ من تقریبا همسن ت ...

منم امیدوارم ولی بدبختی فراتر از این حرفاست. درد خانواده درست و دلخواه

آرام باش!! الان سال 1499 هست و ما همه رفته ایم. پس هیچ چیز ارزش این همه دلهره و غم را ندارد. 
خب من بعدش پشیمون شدم اینکه طلاق گرفتم،البته روز طلاق رو ابرا سیر میکردم حس میکردم آزاد شدم ولی نمید ...

عزیزم من منظورم شوهرتون بود که سریع رفت زن گرفت شوهر منم اینکار رو کرد

وایییی دقیقا درک میکنم چی میگید من خودمو به آب و آتیش زدم تا طلاق بگیرم فکر میکردم بعد طلاق  قراره چه اتفاق خاصی بیفته و فکر میکردم  ۱۰۰نفر پشت در نشستن منتظر من تا طلاق بگیرم بیان خواستگاری و خوشبخت شم😂و کلا خیلی رویایی فکر میکردم

خدا پدرمادرتون رو حفظ کنه همین که پدر مادرتون رو دارید کافیه برادراتون هم احتمالا براشون عادی بشه پدر مادر من کامل مخالف طلاقم بودن ولی الان خودشون میگن راحت شدی 

حق دارید بگید وحشتناک واقعا ولی شده دیگه

دقیقا مثل پدر مادر من،اگه اختیار دست خودم بود اینطور نمیشد 

جدا از شرایط بعد طلاق ما به قصد خوشبختی و زندگی جدید ازدواج کردیم ولی وضعیتمون بدتر از قبل شد مثل اینه چندین سال کلی زور بزنی خونه بخری تو ی لحظه آتیش بگیره!

عزیزم من منظورم شوهرتون بود که سریع رفت زن گرفت شوهر منم اینکار رو کرد وایییی دقیقا درک میکنم چی می ...

دقیقا همینطوره،بله متوجه شدم منظورتون با همسرم بود ولی سردرد دلم باز شد😅پروسه طلاقمون طول کشید ولی تا طلاق داد زن گرفت از لج من،البته حقم داشت یادمه چقدر نیومد دنبالم تمام فامیل فرستاد که برگردم ولی مرغ من بپا داشت،البته چون نمیدونستم دوباره بش اعتماد کنم برنگشتم،اون موقع فک میکردم بعد طلاق چخبره،بخدا میگن آدم تو زندگی با یچیز بزرگ میشه،طلاق منو بزرگ کرد انگار از یه خواب عمیق بیدار شدم که بیداریشم کابوسه،خیلی خیلی سخته