2777
2789
عریزم متوجه نشدم الان جدا نشدید زن گرفته؟یا بعد شما رفت زن گرفت؟

حدود دو سال پیش جدا شدم و اون یه ماه بعد زن گرفت،دو سالم تو پروسه طلاق بودیم

مذهبیونی که کاربری قبلیم و ترکوندین و احیانا از سر عقده کاربرای دیگه رو هم گزارش میزنید از خدا می‌خوام بزنه به کمرتون.آمین🙏
دقیقا حال منه ولی من چندان بیرون نمیرم. اصلا تو این دنیا زندگی نمیکنم که بیشتر از این زجر بکشم. تو ی ...

الهی عزیزم💔من ‌که ازدواج دوباره واهمه دارم واقعا اگر این بار هم شانس نیارم خانوادم تیکه تیکم میکنن😅

شما دانشجویی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه سریع رفته زن گرفته😐 چطور تونستید بعد این همه مدت جدا شید؟

شد دیگه 

مذهبیونی که کاربری قبلیم و ترکوندین و احیانا از سر عقده کاربرای دیگه رو هم گزارش میزنید از خدا می‌خوام بزنه به کمرتون.آمین🙏
مشکل شما چی بود

من زن دومش بودم منم یکی دوماه بعد از طلاق اول شوهرم باهاش ازدواج کردم سنتی بود دوره نامزدیمون کمتر از ۲۰روز بود که۳روز فقط باهاش صحبت کردم اصلا شناختی ازش نداشتم 

خانوادم هم کم تجربه بودن منم که سنم کمه سر در نمیوردم

شوهرم خسیس،بداخلاق،لوس،بچه ننه و...کلا دوسم نداشت هیچ حسی بهم نداشت فقط مثل ی ابزار بودم براش، زن اولش رو خیلی دوست داشت فکرش پیش اون بود آخرش هم گفت از اولش نمیخواستمت 

من زن دومش بودم منم یکی دوماه بعد از طلاق اول شوهرم باهاش ازدواج کردم سنتی بود دوره نامزدیمون کمتر ا ...

خدای من چقدر ناراحت شدم،اگه دوست نداشت چرا زندگیتو خراب کرد؟! شوهر منم دوستم داشت ولی از لج من زود زن گرفت البته زن الانشو دوست داره چون فامیلیم میبینمش،با من خوشبخت نبود احساس میکنم الان راضیه،ولی من دیگه از ازدواج می ترسم

درسته از لحاظ روانی نابود شدم ولی حداقل دختریم رو حفظ کردم

عزیزم شما اشاره کردید به درس, دانشجویی؟ من امسال شرکت کردم برا ارشد ولی مگه فکر و خیال میزاره یه روز میخونم سه روز نمیخونم،خیلی خستم

عزیزم شما اشاره کردید به درس, دانشجویی؟ من امسال شرکت کردم برا ارشد ولی مگه فکر و خیال میزاره یه روز ...

من سال دیگه کنکور میدم

آرام باش!! الان سال 1499 هست و ما همه رفته ایم. پس هیچ چیز ارزش این همه دلهره و غم را ندارد. 
خدای من چقدر ناراحت شدم،اگه دوست نداشت چرا زندگیتو خراب کرد؟! شوهر منم دوستم داشت ولی از لج من زود ز ...

دقیقا مثل شوهر شما از لج زن قبلیش منو گرفت،الان خود منم دلم میخواد ازدواج کنم تا حرص شوهرم رو در بیارم 

بعد که رفتم زن قبلیش رو پیدا کردم ازش پرسیدم فهمیدم با زن اولش هم مثل من رفتار میکرده ولی باز با زن اولش خیلییییی بهتر از من بوده 

همیشه شوهرم تو فکر بود سر هر چیزی میزد زیر گریه دلش پیش من نبود

خیلی بده😣می بینیشون چه حسی بهت دست میده؟

انشالله شما هم به کسی که پیشش خوشبخت هستی برسی عزیزم❤