2777
2789
وای منم اوایل همینو میگفتم😂الان دارم غصه ی نداشتن همون شوهر...رو میخورم 

من آرزو میکنم زن نگرفته بود برمی گشتم پیشش

مذهبیونی که کاربری قبلیم و ترکوندین و احیانا از سر عقده کاربرای دیگه رو هم گزارش میزنید از خدا می‌خوام بزنه به کمرتون.آمین🙏
درخواست مو قبول کن تا لینک بدم

لینک کجا؟ من بلد نیستم،تلگرام گروه بزن آیدی بده

مذهبیونی که کاربری قبلیم و ترکوندین و احیانا از سر عقده کاربرای دیگه رو هم گزارش میزنید از خدا می‌خوام بزنه به کمرتون.آمین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اوایل خوشحال بودم ولی از آینده میترسم 

منم میترسم ولی خدارو شکرمیکنم دوره عقد جدا شدم حداقل

آرام باش!! الان سال 1499 هست و ما همه رفته ایم. پس هیچ چیز ارزش این همه دلهره و غم را ندارد. 
من اوایل خوشحال بودم ولی از آینده میترسم 

چه شما شبیه منی،فکر میکردم فقط خودم اینجورم

مشکلتون چی بود؟

ما ده یازده سال با هم زندگی کردیم همش به دعوا گذشت هر دومون اشتباهات زیادی داشتیم،الان مشکل مالی دارم وگرنه طلاق راهی بود که ما باید میرفتیم،منتها اگه زن نگرفته بود حاضر بودم با تمام شرایطش کنار بیام و برگردم پیشش،اون خیلی پیگیر بود برگردم لج کردم گفتم نه

میرم بیرون بقیه رو میبینم میگم کاش زندگی من اینطور نمیشد این بیشتر حالمو خراب میکنه

دقیقا حال منه ولی من چندان بیرون نمیرم. اصلا تو این دنیا زندگی نمیکنم که بیشتر از این زجر بکشم. تو یک دنیایی که با رمان و موسیقی و اینستاگرام ساختم زندگی میکنم و منتظر مرگم یا شاید هم تموم کردن درس و جایی کاره ای شدن. شاید منتظر یک مرد بهتر. این ها یک نور ضعیف هستن که کمکم میکنن نفس بکشم. هرچند من خانواده درست و درمونی هم ندارم

آرام باش!! الان سال 1499 هست و ما همه رفته ایم. پس هیچ چیز ارزش این همه دلهره و غم را ندارد. 
به نظر من فرقی نداره آدم بیشتر از لحاظ روانی و عاطفی آسیب میبینه

درسته از لحاظ روانی نابود شدم ولی حداقل دختریم رو حفظ کردم

دقیقا حال منه ولی من چندان بیرون نمیرم. اصلا تو این دنیا زندگی نمیکنم که بیشتر از این زجر بکشم. تو ی ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم ولی از طرفی همین حرفای شما تلنگر شد برای من تا دور شم از آدما و اذیتاشون