2777
2789
عنوان

دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 25 پست
اخه من کنکور دادم روزانه نوشته بود غیر مجاز برای کنکور کلا نخونده بودم الکی رفتم ۶۰هزار شدم اونم زد ...

با سوابق مجازی 

با کنکور مجاز نیستی 

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
یعنی انقدر بی طرفدارن ؟ حتی تو بهترین دانشگاهام این رشته ها بر حسب سوابقن؟

تو بهترین ها که اصلا با سوابق نیست 

ولی مثلا تو دانشگاه های دولتی دیگه 

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشگاه تهران و بهشتی با سوابق نیست اصلا فک کنم..ولی اره لیست تمام دانشگاه های ایران هست با رشته های ...

من ادم خیلی درس خونی هستم ولی مدرسه شاهد بودم قرار بود یک سال پشت کنکور باشم یهو دیدم تمام دوستام با سهنیه ۲۵ درصد و معدلای خیلی پایین شدن هزار و دوهزار و ..خیلی روم تاثیر بدی گذاشت تا حدی ک اصلا نمیتونم خودمو وارد رقابت کنکور کنم

ما زحمت میکشیم یکی دگ قبول میشه

منم هیچ سهمیه ای ندارم ،ازاد رفتم شاهد

تو بهترین ها که اصلا با سوابق نیست  ولی مثلا تو دانشگاه های دولتی دیگه

یک سوال دیگه

واقعا اگر مطب بزنی کسی دنبال این هست ک ببینه تو از کجا مدرک گرفتی بعد بیاد پیشت؟

فک میکنم کارت اگ خوب باشه این چیزا مهم نیس بستگی داره خودت چقد دنبال این باشی ک دوره عملی بری و ..

من ادم خیلی درس خونی هستم ولی مدرسه شاهد بودم قرار بود یک سال پشت کنکور باشم یهو دیدم تمام دوستام با ...

شما شاهد بودی حداقل چهارتا معلم درست حسابی داشتی من دولتی بودم همونم نداشتم ولی واسه زندگیم تلاس کردم،اره واقعا این چیزیه که هست و نمیتونیم کاریش کنیم😊

وقتی نمیتونی وضعیتو تغییر بدی، خودتو قوی تر کن عزیزم😌

شما شاهد بودی حداقل چهارتا معلم درست حسابی داشتی من دولتی بودم همونم نداشتم ولی واسه زندگیم تلاس کرد ...

درسته اینم هست

ولی حالا ک من علاقم به روانشناسی هست به نظرتون مهمه کجا درس بخونم؟

اگر خیلی دنبال این باشم که دوره های عملی ببینم و ..و خیلی خوب همه چیو یاد بگیرم

من علاقه ای به کنکور ندارم و ب نظرم یک مقیاس کاملاغلط برای سنجش توانایی ما جووناس و برای من ازار دهندست کاملا و ادمی نیستم ک درس نخونم و صرفا اینا بهونه باشه برام

درسته اینم هست ولی حالا ک من علاقم به روانشناسی هست به نظرتون مهمه کجا درس بخونم؟ اگر خیلی دنبال ا ...

ببین عزیزم تو هررشته ای واسه اینکه موفق باشی خودت باید سطح سواد و علمتو بالا ببری..ولی خب دانشگاه دولتی هم از نظر سطح علمی بهتره هم استادای بهتر و موفق تری داره که شاید بعدا بتونن تو زمینه شغلی بیشتر راهنماییت کنن و کمکت کنن..استادای دانشگاه های غیرانتفاعی چون اصولا دانشجوهاشون میخوان فقط یه مدرک بگیرن خیلی آنچنانی درس نمیدن..من خودم معدل دیپلمم19/81بود ولی موندم پشت کنکور و دولتی رفتم😊

ببین عزیزم تو هررشته ای واسه اینکه موفق باشی خودت باید سطح سواد و علمتو بالا ببری..ولی خب دانشگاه دو ...

خیلیم عالی😍😍

موفق باشیییید

شما الان چه رشته ای هستید؟

درسته اینم هست ولی حالا ک من علاقم به روانشناسی هست به نظرتون مهمه کجا درس بخونم؟ اگر خیلی دنبال ا ...

و اینکه رشته روانشناسی واسه تجربیا خیلی سخت نیست قبولیش،چون اصولا بچه ها رشته های مرتبط به علوم پزشکی رو میخوان و کمتر انتخاب میشه و با رتبه بیشترم میشه اورد..تو این سایتا بزن ببین حدود رتبه ها رو واسه روانشناسی