2821
2789
برگ سنا رو سرخود میخورن؟!به شدت برای پرز های روده بده و اگر روده عادت کنه تنبل میشه و درست کردنش سخت ...

چون هیچی‌ معدشو ب کارنمیندازه .ازمجبوری برگ سنا میخوره .الانم روده هاش خیلی دردمیکنه .بنظرشما چیکارکنیم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما چی استفاده کردین ؟

من همه چیز رو امتحان کردم برگ سنا و سی لاکس و لاکسی ژل تا وقتی استفاده بشن خوبن اما بعد از اینکه قطع کنی دوباره یبوست بر میگرده جدای از اینکه هِی به مرور باید میزان دارو رو بیشتر کنی چون بدنت به دوز قبلی عادت کرده؛آلو،خاکشیر،تخم شربتی،اسفرزه،انجیر،آب و چای و شیر اما تنها چیزی که کمی اثر داشت آبلیمو و چیزی که خیلی خیلی روم اثر کرد این بود که صبح قبل از اینکه هر چیزی بخورم و شب قبل از اینکه بخوابم آب جوش میخوردم با تمر قرمز که نمیدونم میدونی یا نه ولی خیلی خیلی ترش و شوره ولی اثر گذاشت الته با روزی یک ساعت پیاده روی همراه بود اما یه مدته روزی نیم ساعت ورزش میکن.

❌❎اما من آزمایش تیروئید هم دادم که خداروشکر نداشتم ولی دکتر عمومی رفتم که ارجاعم بده دکتر گوارش گفت ترجیحا صبر کن بعد کرونا برو شما هم به نظرم حتما دکتر برین و علت اصلی رو پیدا کنین تا اگر خدای ناکرده چیزی بود سریع جلوشو بگیرین

من مسئول حرفی هستم که می زنم  اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!

اینم بگم جدیدا به جز صبح و شب کلا در طول روز هم تمر قرمز زیاد میخورم الته شاید کلا بشه روزی ۱۰۰ گرم بعضی وقتا

چون هیچی‌ معدشو ب کارنمیندازه .ازمجبوری برگ سنا میخوره .الانم روده هاش خیلی دردمیکنه .بنظرشما چیکارک ...

ببین عزیزم من درد ندارشتم اگر درد دارن حتما ببرین دکتر اگر لازم بدونن براشون کلونوسکوپی مینویسن.

تحرکشون چقدره؟

چه مدته یبوست دارن؟

من همه چیز رو امتحان کردم برگ سنا و سی لاکس و لاکسی ژل تا وقتی استفاده بشن خوبن اما بعد از اینکه قطع ...

درسته مادرم اینارو مصرف کرده ولی نتیجه نگرفت.ان شاالله میریم تهران .ببخشید تمرقرمز ازکجابخریم 

ببین عزیزم من درد ندارشتم اگر درد دارن حتما ببرین دکتر اگر لازم بدونن براشون کلونوسکوپی مینویسن. تح ...

تحرک ندارن وسه سال هست ک یبوست داره .مادرم قرص اعصاب مصرف میکنه .مادرم اولش ک یبوست داشت دردنداشت اما الان دوماهه ک همراه بایبوست درد داره 

درسته مادرم اینارو مصرف کرده ولی نتیجه نگرفت.ان شاالله میریم تهران .ببخشید تمرقرمز ازکجابخریم 

منظورم تمر هندی نیستا البته شاید اونم جواب بده که رو من به اندازه ی این نداد!من از سوپر مارکت میگیرم ببین بار اول که شکمم راه افتا فکر کنم بعد ۴ روز مصرف بود و اینه من پیاده روی مستمر هم داشتم که بیشتر کمک میکرد