2777
2789
عنوان

بارداری

302 بازدید | 64 پست

دوستان من هفته ۶ بشدت حالت تهوع دارم 

اوایل کم بود الان دیگه نمیتونم غذا بخورم

چی بخورم 

از تجربیاتتون بگید بهم

دکتر برام قرص نوشته ولی تاثیری نداره اصلا

سرگیجه دارم خیلی😓

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 

هیچی باید تحمل کنی هفته ۱۴ هستم هنوزم همونم😔

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

من که فعلا تهوع ندارم 

🥺

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط باید امپول ب کمپلکس بگیری از هفته 8 میتونی دمیترون بخوری. اگه بدت نمیاد سیرابی

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

بمیلم برات 😕💖

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

وای😓

اصلا نمیتونم غذا بخورم

میگن سیرابی خوبه من امتحان نکردم

بمیلم برات 😕💖

ازمایش دادی؟😂

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

من تازه بی بی چکم مثبت شده وقتی دراز میکشم حالت تهوع دارم هفته چهارمم ب حساب پریودم هنو سونو نرفتم خیلی نگرانم درد لگن و تیر کشیدن شدید تخمدان و پهلو کمر درد دارم میترسم خارج رحمی باشه توم درد داشتی

خدایا دوقلو هام  سالم بیان بغلم 🙏💋
وای😓 اصلا نمیتونم غذا بخورم میگن سیرابی خوبه من امتحان نکردم

سیرابی هم خوردم خوب نشدم 

من اولاش میت بودم به خدا الان فقط عادت کردم دیگه به شرایط

ازمایش دادی؟😂

انتر ی هفته دیگه آزمایش میدم😂😂😂

ولی مطمئنم پریا

فقط باید امپول ب کمپلکس بگیری از هفته 8 میتونی دمیترون بخوری. اگه بدت نمیاد سیرابی

هفته ۸ نیستم ولی دکتر برام همین قرصو نوشته

ن بدم نمیاد سیرابی بخورم خوب میشم فقط حالت تهوع کم بشه

دوست عزیز در کل این دوران رو باید بگذرونین؛ چیزی نمی تونه خیلی تاثیرگذار باشه. من حالت تهوع دوران بارداریم وحشتناک بود. یادمه یه بار اتفاقی لیمو ترش بو کردم خیلی حالمو بهتر کرد. بعد از اون لیمو ترش روی غذا می ریختم. دمنوش زنجبیل هم البته در حد تعادل می گن خوبه 

من تازه بی بی چکم مثبت شده وقتی دراز میکشم حالت تهوع دارم هفته چهارمم ب حساب پریودم هنو سونو نرفتم خ ...

اره عزیزم نگران نباش ایشالله ک سالم بیاد بغلت

منم فردا سونو قلب دارم

انتر ی هفته دیگه آزمایش میدم😂😂😂 ولی مطمئنم پریا

بردار تیکر و امصات و فردا منفی میشه میشینی زار میزنی 

بعدم چرا هفته بعد😐