zaynab77 مدیر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 5736 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 64 پست دوستان من هفته ۶ بشدت حالت تهوع دارم اوایل کم بود الان دیگه نمیتونم غذا بخورمچی بخورم از تجربیاتتون بگید بهمدکتر برام قرص نوشته ولی تاثیری نداره اصلاسرگیجه دارم خیلی😓 مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 1400/01/06 | 21:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 اهان بسلامتی عزیزم چند هفته ای الان درخاست دوستی میدم قبول کن باهم باشیم مرسی گلم سلامت باشی💖❤️💖❤️چشمبا نرم افزار اوما حساب کردم طبق اولین روز از آخرین پریودیم ۴هفته و ۳ روزمه پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
eshghqq عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 1219 مرسی گلم سلامت باشی💖❤️💖❤️چشم با نرم افزار اوما حساب کردم طبق اولین روز از آخرین پریودیم ۴هفته و ۳ ... من حساب کردم امروز چهار هفته شدم خدایا دوقلو هام سالم بیان بغلم 🙏💋
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 من حساب کردم امروز چهار هفته شدم ای جان سه روز فاصلمونه😍😍😍 انشاالله نی نی هامون سالم بیان بغلمون پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
eshghqq عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 1219 ای جان سه روز فاصلمونه😍😍😍 انشاالله نی نی هامون سالم بیان بغلمون انشاالله عزیز دلم❤💋💋💋 خدایا دوقلو هام سالم بیان بغلم 🙏💋
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 انشاالله عزیز دلم❤💋💋💋 😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹🌺🌺🌺🌺🌺💖💖💖 پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم