2777
2789
عنوان

ژنتیک

131 بازدید | 20 پست

کسی در رابطه با رشته ژنتیک و بازار کارش و درآمد و رتبه لازم قبولیش چیزی میدونه؟

اگر هر کدوم و میدنید میشه بگید

یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞

بازار کارش که عالیه به محض قبولی میری سرکار ولی رتبه اش اگر تهران بخوای زیر ۲۰۰

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کسی میتونه برام ی تاپیک بزنه؟خیلی واجبه از دیشب ۶ تا زدم دیگه نمیشههه😭

درچه مورد؟

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 

واقعاً اینکه از دندونم سخت تره😵

واقعاً اینکه از دندونم سخت تره😵

آره خیلی

اگر منظورت رشته ی زیست شناسی سلولی ملکولیه باید گفت که خیلی دانشگاه محوره ینی حتما دانشگاه خوب باید بخونی 

و میتونی ادامه تحصیل بدی برای ارشد و با مدرک ارشدت میتونی اقدام کنی برای ازمایشگاه طبی ژنتیک و بسیار بسیار بسیار رشته ی خوبی برای مهاجرته 

اگز منظورت تخصص ژنتیکه که خب راه طولانی تره ولی بعدس راحت تر میتونی وارد بازار کار بشی .و گرفتن مجوز و این مسایل ساده تره برات . 

اهان یه کار دیگه که زیست شناسی میتونی انجام بدی اینه که تدریس زیست کنکور یا دبیرستان به صورت ازاد انجام بدی . 

بسیار بسیار رشته ی زیباییه ولی خب میشه گفت اوضاع خوبی متاسفانه در ایران نداره . 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

کجا میتونن کار کنن؟

بیمارستان مسیح دانشوری راحت قبول میکنن

نه عزیز من دیگه اینجوریام نیست 😅😅😅 

زیر ۳۰۰۰ میتونی برای تهران روش حساب کنی

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

اگر منظورت رشته ی زیست شناسی سلولی ملکولیه باید گفت که خیلی دانشگاه محوره ینی حتما دانشگاه خوب باید ...

ممنونم😍♥️

ممنونم😍♥️

خواهش میکنم 😘😘