پلتون مدیر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 3975 عنوان ژنتیک | مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 20 پست کسی در رابطه با رشته ژنتیک و بازار کارش و درآمد و رتبه لازم قبولیش چیزی میدونه؟اگر هر کدوم و میدنید میشه بگید یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞 1400/01/06 | 17:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پلتون مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 3975 نه عزیز من دیگه اینجوریام نیست 😅😅😅 زیر ۳۰۰۰ میتونی برای تهران روش حساب کنی جدی با زیر سه هزار میشه رفت دانشگاه تهران یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞
لطفا_عقده_ای_نباشید عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 7109 بیمارستان مسیح دانشوری راحت قبول میکنن چه خوب ممنونم لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش
سولی_جونی عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 4072 جدی با زیر سه هزار میشه رفت دانشگاه تهران منظورم هم تهران هم ایران هم بهشتی بود امسال ۲۰۳۹داروی بهشتی اورد برای ایت رشته قطعا و حتما میشه با این رتبه تهران قبول شد درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕
پلتون مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 3975 منظورم هم تهران هم ایران هم بهشتی بود امسال ۲۰۳۹داروی بهشتی اورد برای ایت رشته قطعا و حتما میشه ... من فکر میکردم برای داروی تهران باید زیر چهارصد باشه رتبمون 😲 یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞
سولی_جونی عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 4072 من فکر میکردم برای داروی تهران باید زیر چهارصد باشه رتبمون 😲 نه عزیزم 😂 نگران نباشین انقدر برای رتبه فقط خوب بخونین ، رتبه یه چیزیه که به عملکرد بقیه بستگی داره پس خوب بخونین این اولین و بهترین راهه درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕
پلتون مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 3975 نه عزیزم 😂 نگران نباشین انقدر برای رتبه فقط خوب بخونین ، رتبه یه چیزیه که به عملکرد بق ... مرسی عزیزم بابت دلگرمیت😍 یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞