2777
2789
عنوان

طلاق

295 بازدید | 37 پست

دوستان برای طلاق باید چه کارایی انجام داد باید بریم دادسرا محضر طلاق بریم کجا باید رفت؟ کسی میدونه راهنمایی کنه بعد اگه زن دادخواست بده بهش مهریه تعلق میگیره بهش؟ 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

اول مهر بزار اجرا برو محضری ک عقد کردی

من ی دختر شاد و پرانرژیم 😻  💞💋 و بهترین دخمل مامان بابا 🥰⁦👨‍👩‍👧⁩ و مهربون ترین خواهری🦄🌸 و خاله ی دوتا گل پسر ماه🤩💋⁦👩‍👦‍👦⁩خیلی باارادم و ورزشکار🤸‍♀🤾‍♀🧘‍♀, هرروزه در حال رقص و ایروبیک و رژیم🤸‍♀💃کاهش وزن نه کیلو در چهل و پنج روز😘💪،تو آشپزی و کیک و دسر حرفی برای گفتن دارم 😎🍧🍰و خدارو شکر عالیه😍، دانشجوام و خانوم وکیل آینده👩‍⚖،کارای هنری انجام میدم و درآمد زایی دارم  💖😻هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من ب هدفم بشه 🤘💖 🌹💝💕💌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهریه تعلق میگیره ولی برای طلاق باید دلیل بیارین ب چ دلایلی طلاق میخایدبدون دلیل نمیشه

مث کتک زدن(سوءمعاشرت)

ندادن نفقه

عسروحرج

زندان ب مدت طولانی

مناسب نبود شغل ک باعث آبرو ریزی باشه 

کلن۱۲بندعقدنامه 

کاربرخاموش بودم  ...........یهوروشن شدم                                              ↖↯↯سعــــی نکــــــن مـــــــــنو دور بزنی…خیــــــــــــلی ها پیش ✘مـــــــــــن✘دوره دیـــــدن..↯↯⇧⇩...........بلع اینجوریاس🤘↙↯↯گــفتم درجــریان باشــی..!!✘✘✘کاربری دونفرس
اول مهر بزار اجرا برو محضری ک عقد کردی

نرم دادگاه خانواده اول؟ 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
مهریه تعلق میگیره ولی برای طلاق باید دلیل بیارین ب چ دلایلی طلاق میخایدبدون دلیل نمیشه مث کتک زدن(س ...

طلاق توافقی چی؟ 

مهریع حق زنه  هر چن تا داری نصفشو واسه اجرا بزن

چرا نصف؟ 

طلاق توافقی چی؟ 

طلاق توافق مهریه توافق میشه ک چ مقداد دادبشه و بقیه چیزا مق نفقه اجرت الثمل 

اول استرداد جهاز بزنیدازطریق دادگاه اقدام کنید 

کاربرخاموش بودم  ...........یهوروشن شدم                                              ↖↯↯سعــــی نکــــــن مـــــــــنو دور بزنی…خیــــــــــــلی ها پیش ✘مـــــــــــن✘دوره دیـــــدن..↯↯⇧⇩...........بلع اینجوریاس🤘↙↯↯گــفتم درجــریان باشــی..!!✘✘✘کاربری دونفرس
چرا نصف؟ 

تا دادگاه تعیین کنه چقد بهت میرسه

باکره باشی کلا نصف، نباشی هم همش نمیرسه اگه شوهرت داشته باشه بتونه بده ۱۱۰ تا میرسه تداشته باشه قسطی ۶ ماه یه بار یدونه

نرم دادگاه خانواده اول؟ 

مهریه بهتره اول

من ی دختر شاد و پرانرژیم 😻  💞💋 و بهترین دخمل مامان بابا 🥰⁦👨‍👩‍👧⁩ و مهربون ترین خواهری🦄🌸 و خاله ی دوتا گل پسر ماه🤩💋⁦👩‍👦‍👦⁩خیلی باارادم و ورزشکار🤸‍♀🤾‍♀🧘‍♀, هرروزه در حال رقص و ایروبیک و رژیم🤸‍♀💃کاهش وزن نه کیلو در چهل و پنج روز😘💪،تو آشپزی و کیک و دسر حرفی برای گفتن دارم 😎🍧🍰و خدارو شکر عالیه😍، دانشجوام و خانوم وکیل آینده👩‍⚖،کارای هنری انجام میدم و درآمد زایی دارم  💖😻هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من ب هدفم بشه 🤘💖 🌹💝💕💌
طلاق توافقی چی؟ 

عزیزم رویا ها شما صادقس ، مثل برا بعضیا چرتو پرت نیس عزیزم میشه برسم واتساپ یکم از خودمو..برات تعریف کنم ببینی راجبم خواب میبینی یا نه مریضم  راجب مریضیم اگه نه همینجا ..؟

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...
عزیزم رویا ها شما صادقس ، مثل برا بعضیا چرتو پرت نیس عزیزم میشه برسم واتساپ یکم از خودمو..برات تعریف ...

آخه همیشه نمیبینم و کمتر شده و خوابه الکیم توش هست مثلا خواب کلبه میبینم مامانم گوریل از خونه دور میکنه 😅😅😅😅چند مورده بعد که اتفاق میفته میفهمم چون تعبیر بلد نیستم 

عزیزم رویا ها شما صادقس ، مثل برا بعضیا چرتو پرت نیس عزیزم میشه برسم واتساپ یکم از خودمو..برات تعریف ...

بگو همین جا اگه دیدم میگم ولی مطمئن نیستم بگم دقیقه 

آخه همیشه نمیبینم و کمتر شده و خوابه الکیم توش هست مثلا خواب کلبه میبینم مامانم گوریل از خونه دور می ...

قبل ها شاید پاک تر بودی سعی کن رابطتت با خدا بیشتر کنی نماز میخونی ؟ 

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...