2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 37 پست
خودم از خودم خوشم نمیاد بخدا

اشتباه میکنی گلی  خیلیم زیبایی 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسکرین گرفتی هر روز شیشصد بار نگام کن خخخخ

آره باشه 😅😅😅میگم خدا کنه ببینم خوب باشه 🤣🤣🤣👌👌👌نگی چیزی بهم

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
اشتباه میکنی گلی  خیلیم زیبایی

من صورتم انقدر تپل بود انقد تپل بود یعنی صورتم الان اسکلت مونده ،همه خوشکلیم رفت واقعا رفت ،یه مدت رژیم گرفتم شوهرم دوس داره پاهام لاغر بشه شیش ماه شکنجه بیست کیلو کم کردم صورتمم زشت شد سرش بعد اون هر کار کردم وزنم برگردوندم صورتم مثل قبل نشد که نشد ، انقد ناراحت صورتم بودم یکی دو سالی ،که بعدش اومدم برا ضعیفی چشام یه قرص لوتئین خوردم 

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...

نه بابا چی میخوام بگم بهت جز دعا خیر گلم ،قربونت عزیزم این حرفا چیه ،

حس کردم چشام ضعیف شده اون قرصو گرفتم خوردم معدم شدیدا دچار درد شد و رفلاکس شدید ،عفونت معده شدید همش شدید ،هیچکدووووووم هم با دارو یه درصد خوب نشد ،الان افتادگی رحم کیست دارم ،که برا کیست نمیتونم قرص بخورم برا معدم سمه ،باید لابراسکوپی کنم کیستمو اونم باید افتادگیمم عمل کنم که این دوتا عمل دکترم گفته ممکنه مشکلات معدمو بدتر هم بکنه و مجبورمم انجام بدم ،فکرشو بکن حالم همین الانش بده بدترم بشم ..

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...

تخمدانام ضعیفه دیگه بخاطر معدم نمیتونم قرص بخورم برا باردار شدنم ..،الان هیچی برام مهم نیست فقط دوس دارم یه روز برسه که من درد نداشته باشم رفلاکسم دردام خوب شده باشه 

نه بابا چی میخوام بگم بهت جز دعا خیر گلم ،قربونت عزیزم این حرفا چیه ، حس کردم چشام ضعیف شده اون قرص ...

ایشالله شفا بگیری حیفه جوونی هیچی نمیشه توکلت به خدا حل میشه

من صورتم انقدر تپل بود انقد تپل بود یعنی صورتم الان اسکلت مونده ،همه خوشکلیم رفت واقعا رفت ،یه مدت ر ...

لاغری کلا همینه صورتم میریزه