2777
2789
عنوان

مجردا بیان

592 بازدید | 82 پست

یه سوال داشتم از عزیزان و دوستانی که میگن اطرافیان بیشتر دنبال دختر های شاغل و کارمند هستن 

ایا خود اون اقا پسر هم ادمه خاصیه ،یعنی درامد و شغلشدر سطح اجتماع مورد قبوله یا نههه

صرفا فقط دنبال مادیات دختر هستن 🥵

women againt women:اینجا یاد میگیری

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه خیر بیکارن اکثرا دنبال دختری ان که ساپورتشون کنه

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

تو به این فکر کن که توی یه زندگی فقط یه نفر پول در میاره 

توی یه زندگی دیگه دو نفر همزمان پول در میارن 

کدوم یکیشون در رفاه بیشتری خواهند بود و پول بیشتری خواهند داشت؟

می دونم پول همه چی نیس ولی خیلی تاثیر داره به خاطر همینم پسرا دنبال کسی هستن که کار کنه و بتونن دوتایی پول در بیارن.

من که خودم به شخصه دنبال یه دختره بامحبت هستم،هیچی ازش نمی خوام همه چیزروخودم فراهم می کنم،نمیذارم آب تودلش تکون بخوره،وهرچی بخوادبه پاش می ریزم،اصلااحتیاجی به مادیاتش ندارم،حتی اگه جهیزیه روهم لازم باشه خودم می گیرم.

من که خودم به شخصه دنبال یه دختره بامحبت هستم،هیچی ازش نمی خوام همه چیزروخودم فراهم می کنم،نمیذارم آ ...

😐 

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍