2777
2789
عنوان

مجردا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 82 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کمترررررررررر پسریا دیدم که بخاطر استقلال و پرستیژ خانمش خاسته که شاغل باشه وگرنه بقیشون بخاطر کمک خرجی خواستن از اونطرف بیشتر کسایی که تمکن مالی دارن راضی به شاغل بودنه همسرشون نیستن

الان فقط پول مهمه.  فقط پول اگه پول داشته باشی همه چیز داری.😔😔😔 ما که پول نداریم در حسرت همه ...

ادم باید برای هر چیزی تلاش کنه ،پول راحت بدست میاد

women againt women:اینجا یاد میگیری

من هر خواستگاری داشتم با تحصیلم موافق بودن ولی با شاغل بودنم در آینده نه

خودشونم همه چی داشتن

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
یجوری میگین مجردا بیاین فکر میکنم شوهر اوردین میگین بردار ببر😆

😂😂😂

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
پس چی؟

از حرفتون جا خوردم

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
شما فعلا که خیلی کوچیکی 😂😂کودک همسر حساب می شین 🤣🤣

چراکوچیکم؟۲۳ سالمه،تودفتربیمه کارمی کنم،وکالت می خونم،ودارم می رم سرشغل دولتی،اگه خداکمکم کنه دارم یه مغازه ی خوبم می خرم

الان فقط پول مهمه.  فقط پول اگه پول داشته باشی همه چیز داری.😔😔😔 ما که پول نداریم در حسرت همه ...

تو امضات نوشتی من خوشبخترین دخترم چون خدا رو دارم بعد الان میگی پول داشته باشی همه چی داری 

این همه جانم فدا جانم فدا کردین کاش حداقل دو روز ازش دفاع میکردین🥲