2777
2789

پوستت کشیده شده و بافت شکمت کش اومده بخاطر همینه ک حس نداره

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی .ارومتر شدم

نترس چیزی نیس 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

سلام عزیزم تو یکی‌ از تایپکیا خوندم که شما گفتی همسرت تحرک اسپرم کم بوده و خداروشکرررر شما باردار شدی الان

دقیقا همسر منم همین مشکلو داره میشه بگید چه راهکارها و درمانی واسه همسرتون انجام دادین؟

ممنونم از شما

کاش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد... 🙏❤️
سلام عزیزم تو یکی‌ از تایپکیا خوندم که شما گفتی همسرت تحرک اسپرم کم بوده و خداروشکرررر شما باردار شد ...

سلام عزیزم همسرم رفت پیش دکتر اورولوژیست محمد علی امیرزرگر خیلی دکتر خوبیه همدانه بهش قرص فرتیلاید داد و30 تا امپول هورمونی بعد اتمام اونا باردار شدم...قسمت تو بزودی

سلام عزیزم همسرم رفت پیش دکتر اورولوژیست محمد علی امیرزرگر خیلی دکتر خوبیه همدانه بهش قرص فرتیلاید د ...

دقیقا همسر منم دوماهه روزی یه دونه فرتیل اید میخوره با ویتامین ای ولی امپول دیگه نه

شما تحرکشون چنددرصد بود همسرتون؟کلا از درمان  همسرتون تا وقتی که نتیجه گرفتید چندوقت شد؟

ممنون از دعای قشنگت عزیزم خدا برا توهم نی‌نی قشنگتو حفظ کنه الهیییی

تحرک نوع خوب 7 درصد نوع bسی درصد 

همسر من نوع خوب ۱۲ درصد نوع بی ۲۳ درصد

از وقتی همسرتون رفتن تحت درمان تا وقتی نتیجه گرفتید چن وقت شد؟