p12kiyan مدیر استارتر عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 288 عنوان بچمپی پی داره دستشوییش نمیره 177 بازدید | 13 پست سلام دوستای عزیزم بچم دستشویی یکش میره پی پیش نمیره دلشم همش پیچ میره جیغ میکشه گریه میکنه4 سالشه کسی دکتر خوب مشهد سراغ ندارهکسی اینچنین مشکلی براش پیش نیومده لطفا کمک کنید گناه داره😭😭😭 1400/01/06 | 14:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marefat70 عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 41368 غذاهای مسهل بده بهش یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
تیداوایلدا عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 7537 آره ماام همین مشکلو داشتیم دخترم پنج سالشه تا پوشککش نمیکردیم پوپو نمیکرد.خودش یاد گرفت رفت دستشویی. وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
p12kiyan مدیر استارتر عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 288 غذاهای مسهل بده بهش نمیره دستشویی میترسه شکمش شله ولی نگه میداره خودشو الانم خوابه ولی درد داره به خودش میپیچه دکترام فردا هستن زنگ زدم😭😭😭😭
تیداوایلدا عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 7537 یه روز اسهال شد تا بره پوشک بیاره یکم ریخت تو شرتش ترسید که باباش یفهمه و دعواش کنه دیگه رفت دستشویی. وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
تیداوایلدا عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 7537 نمیره دستشویی میترسه شکمش شله ولی نگه میداره خودشو الانم خوابه ولی درد داره به خودش میپیچه دکترام فر ... بزارش رو توالت فرنگی. وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
p12kiyan مدیر استارتر عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 288 آره ماام همین مشکلو داشتیم دخترم پنج سالشه تا پوشککش نمیکردیم پوپو نمیکرد.خودش یاد گرفت رفت دستشویی. خوب بود بچم یک ماهه اینجوری شده روستا بودیم ۱۴ روز خودشو کنترل کرد جیغ میزنه ولی دستشویی پی پی شو نمکنه فقط یک میره اونم با صد تا جایزه و خواهش
p12kiyan مدیر استارتر عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 288 بزارش رو توالت فرنگی. نمیشینه نمیدونم چی شده ترس رفته تو وجودش چطوری از بین بره
تیداوایلدا عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 7537 خوب بود بچم یک ماهه اینجوری شده روستا بودیم ۱۴ روز خودشو کنترل کرد جیغ میزنه ولی دستشویی پی پی شو نم ... چهارده روز؟وااای خیلی واجب بوده نگهش داری روستا.الان هنوز روستایید؟گناه داره کلیه هاش خراب میشن.روده هاش سیاه میکنن خدای نکرده وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
تیداوایلدا عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 7537 نمیشینه نمیدونم چی شده ترس رفته تو وجودش چطوری از بین بره خودت بدو بدو برو دستشویی بگو وااای پوپوم ریخت پوپوم ریخت شلوغش کن بدو برو دستشویی بعد بیا بیرون بگو آخیه دلم خوب شد وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
p12kiyan مدیر استارتر عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 288 چهارده روز؟وااای خیلی واجب بوده نگهش داری روستا.الان هنوز روستایید؟گناه داره کلیه هاش خراب میشن.روده ... ماشین لعنتی نبود ما هم پیش خانوادمون همین سالی یبار میریم که دیشب دستشویی کرد راحت شد باز امروز دلدردش گرفته
p12kiyan مدیر استارتر عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 288 خودت بدو بدو برو دستشویی بگو وااای پوپوم ریخت پوپوم ریخت شلوغش کن بدو برو دستشویی بعد بیا بیرون بگو ... این کارارو هم کردم وسایل مورد علاقشم خریدم بحث من اینه به نظرتون چیکار کنم میلرزه ترس تو جونشه از ترس درد نمیدونم چیه نمیره
p12kiyan مدیر استارتر عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 288 خودت بدو بدو برو دستشویی بگو وااای پوپوم ریخت پوپوم ریخت شلوغش کن بدو برو دستشویی بعد بیا بیرون بگو ... این کارارو هم کردم وسایل مورد علاقشم خریدم بحث من اینه به نظرتون چیکار کنم میلرزه ترس تو جونشه از ترس درد نمیدونم چیه نمیره
تیداوایلدا عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 7537 این کارارو هم کردم وسایل مورد علاقشم خریدم بحث من اینه به نظرتون چیکار کنم میلرزه ترس تو جونشه از تر ... بخاطردستشویی های روستا معمولا دلشون نمیخاددیگه برن دستشویی.امروزم بره دیگه خوب میشه وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم