2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 17 پست
اره معتقدم... ما خیلی زیاد تو این دنیا بمونیم ۱۰۰ ساله بعدش همه باید بریم؟ اون دنیا اگه بهشت رو ...

برادر شما یه مرد قدر شناسه. حالا از نوع مذهبیش. ولی قدرشناس 

مشکل من قدر نشناسیشه. منم زیاد با کم و کاست و مشکلاتش ساختم.بیکاری و بی پولیشو تحمل کردم یک بار ازم تشکر نکرد. بچمون یک سال  و نیمشه اقا نمیدونه پوشک بسته ای چنده چه سایزی استفاده میکنه

ولی حرف من اینه ادم باید به یه امیدی شرایط سختو تحمل کنه.

برادر شما یه مرد قدر شناسه. حالا از نوع مذهبیش. ولی قدرشناس  مشکل من قدر نشناسیشه. منم زیاد با ...

صبور باش ...خوب میشه...

ولی تو کارها مشارکتش بده...

آخرش یه کار بخواه و بعد وقتی انجامش داد بگو اگه تو نبودی من نمی تون شدم...

بقول مادر شوهرم میگه مردا رو باید  اروم باهاشون حرف زد و ازشون فقط تعریف کرد که احساس کنن بدرد یه کار میخورن ...اگه تند برخورد کنی مثل سگ پاچه میگیرن...

می دوونم خسته شدی ولی زندگی بعد طلاق خیلی بده...دختر عمه ام میگفت هر کثافتی میاد پیشنهاد کثیف میده همه نظر دارن بهت و همه هم فقط تو رو برا ساعتی میخوان...اونم هیشکی میفهمه...

طلاق فقط از دور قشنگه ...و گرنه مشکلات ده برابره...بعدشم اگه با کسی که خوب خوب باشی ه همیشه ترس اینو داری که نظر به بچه ات نداشته باشه...

زندگی بعد طلاق رو بخوون و ببین ...مخصوصا با بچه...هیچ مردی حاضر به قبول کرده بچه دیگری نیست و خودت عذاب میکشی

یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صبور باش ...خوب میشه... ولی تو کارها مشارکتش بده... آخرش یه کار بخواه و بعد وقتی انجامش داد بگو اگ ...

0میگم که اگر بخواد میتونیم بهترین زندگی رو داشته باشیم. ولی نمیخواد. واسه کوچکترین همکاری باید ده بار ازش بخوام. مثلا نون واسه صبحانه نیست انقدر میگم و اونم میگه باشه که وقت ناهار میشه.

همین مشکلات بعد از طلاقه که تا الان اقدام خاصی نکردم ولی همیشه بهش تو دعواها میگم زندگی باتو رو به مطلقه بودن ترجیح میدم