2777
2789
عنوان

درد دل

102 بازدید | 17 پست

یه زمانی شوهرم میگفت ناراحتیتو نمیتونم ببینم، الان خودش عمدا سوهان روحم میشه

خیلی ازارم میده، منم تحملم کم شده اخرین بار روز عید بود، خودش که همچنان بیکاره، من واسه هفت سین کلی ذوق داشتم کلی هزینه کردم لباس ست واسه سه تامون گرفتم، ولی اقا حتی به خودش زحمت نداد بیاد یه عکس بگیریم. روز عیدمو زهرمارم کرد. روز تولد و سالگرد ک نگم.خیلی گریه کردم خیلی. تصمیم گرفتم جدا شم ازش. مگه چقد ذوق برام گذاشته که بخواد همین ته موندشم کور کنه؟، 

بد دهنه بدترین فحشارو میده 

واسه کوچکترین مسایل باید کلی التماسش کنم، هیچ روز تعطیلیو حاضر نیست با ما وقت بگذرونه باید بره خونه مامانش حتما تحت هر شرایطی.همیشه سرش تو گوشیه یا بازی کلش یا شرط بندی فوتبال و.. تو خونه جلو دخترمون قلیون میکشه. منو از ایده الایی که تو ذهنم داشتم دور کرده دغدغه هام شده قلیون کشیدناش، شب نشینیاش،قدر نشناسه از عقدمون که درامد داشتم کارت حقوقم همیشه دستش بود بعد میگه منکه تاحالا چشمم حقوق تورو ندیده،منم از یجایی به بعد دیگه پول بهش ندادم، خرج خونه و بچم میکنم ولی پول نمیدم بهش، چون نمک نشناسه. تا ماه هشت بارداری سر کار میرفتم شغلمم سخته، غذا از بیرون میگرفتیم، اواخر بارداری پادرد و کمر درد شدید داشتم جوریکه نمیتونستم سرپا وایسم ،بعد از زایمان بدتر شد جوریکه کامل از پا میفتادم و نمیتونستم تکون بدم پامو. ی بار نگفت بریم دکتر ببینیم مشکل چیه،عوضش میگه اشپزی نمیکنی از وقتی ازدواج کردیم سر جمع 10 بارم غذا درست نکردی

الان که بهتر شدم حیفم میاد بخاطرش خودمو خسته کنم، چون بهم ثابت کرده تو سختیا همراهم نیست، مریض بودم حالم خوش نبود دارو خورده بودم که استراحت کنم التماسش کردم بچه رو بگیر بذا من یکم بخوابم عین خیالش نبود

پارسال مشاوره رفتم اولین یوالی که ازم پرسید این بود که دوسش داری؟ اونموقع دوسش داشتم برگشتم، ولی الان..

شنبه میخوام دادخواست نفقمو تحویل بدم

اگر حوصلتون شد تا اینجا رو خوندین نظرتونو برام بذارین 

من احساس میکنم شوهرت افسرده س ...همین 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شا الله خدا سر به راهش کنه...

ولی طلاق هم چاره کار نیست...

ای کاش مشاور یا میگفتی یه بزرگتر باهاش صحبت کنه چند سالشه؟؟؟

یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم 
ان شا الله خدا سر به راهش کنه... ولی طلاق هم چاره کار نیست... ای کاش مشاور یا میگفتی یه بزرگتر باه ...

خیلی بهش گفتم برریم مشاوره. ولی میگه تو باید بری من به مشاوره  احتیاج ندارم. بزرگترا هم هر کی میخواد باهاش حرف بزنه اجازه نمیده میگه ما مشکلی نداریم

شوهرم خیلی توداره. با هیچکی راجع مشکلاتش صحبت نمیکنه

عزیز یه دور کامل پستت رو بخون 

به صورت یه فردی که خارج از این زندگی هست 

دقیق فقط دقت کن روی هر جمله ای که از شوهرت گفتی 

شوهر شما افسرده س فقط 

نیاز به دارو و درمان داره 

راضیش کن برید دکتر روانپزشک 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

عزیز یه دور کامل پستت رو بخون  به صورت یه فردی که خارج از این زندگی هست  دقیق فقط دقت کن ...

تا حدودی موافقم باهاتون. شوهرم دامپزشکه ولی امسال بدلایلی 10 ماه بیکار بود.

میدونم که اگه بخواد میتونیم بهترین زندگی رو داشته باشیم، ولی اصلا همراه نیست. فکر میکردم بخاطر بیکاریشه تحمل میکردم ولی این ماه مشغول ب کار شده میگه پشیمونه که بعضی وقتا تو کارای خونه کمکم میکرده

33

هم سن منه...

خدا نصیب نکنه منم یه مدت همین جوری بودم افسردگی داشتم...خونه ام آشغال دونی شده بود...

به هر حال اینقدر احساس تنهایی میکنه که با گوشیش سر گرمه...

سعی کن باهاش راه بیایی بخاطر بیکاری همه در سختی و فشار هستند...

امیدوارم حال دلت خوب بشه ...منم الان یک ماهه که حال دلم کوک شده...و گرنه انگیزه ای واسه زندگی نداشتم...شب تا صبح تو گوشی بودم و پسرم میگه مامان تو رو خدا برا بپز ...تمام ظرفها و اتاقها رو بچه ها جارو میزنن...

وقتی حال دلت خوب نباشه خیلی داغونی...

کمکش کن این مرحله رو بگذرونه

هم سن منه... خدا نصیب نکنه منم یه مدت همین جوری بودم افسردگی داشتم...خونه ام آشغال دونی شده بود... ...

یه سوال. چرا همیشه ما باید کمک کنیم چرا همیشه خانما باید کوتاه بیان؟ مگه ما کم سختی میکشیم؟هیج جا درک نمیشیم

یه سوال. چرا همیشه ما باید کمک کنیم چرا همیشه خانما باید کوتاه بیان؟ مگه ما کم سختی میکشیم؟هیج جا در ...

زن ریحانه هست...

وجود خودش آرامش بخش اطرافیانش...

خدا خواست که دل مهربون داشته باشیم...

به خاطر همینه که زیاد واسمون سخت نگرفتن  و بهشت رو زیر پامون قرار دادن 

زن ریحانه هست... وجود خودش آرامش بخش اطرافیانش... خدا خواست که دل مهربون داشته باشیم... به خاطر ه ...

عزیزم واقعا به این چیزایی که گفتی اعتقاد داری؟ اتفاقا شوهر منم وقتایی که بهش میگفتم بچه واسه هردومونه تو هم باید تو سختیاش شریک باشی  همینو میگفت، که مادری بهشت زیر پاته باید سختی بکشی

عزیزم واقعا به این چیزایی که گفتی اعتقاد داری؟ اتفاقا شوهر منم وقتایی که بهش میگفتم بچه واسه هردومون ...

اره معتقدم...

ما خیلی زیاد تو این دنیا بمونیم ۱۰۰ ساله بعدش همه باید بریم؟ اون دنیا

اگه بهشت رو از زیر پات در نیاورده باشی متعلق به خودت میشه و گرنه...

ما هم مثل بقیه آدمها باید جواب پس بدیم

برادرم حرف جالبی میزدم میگفت زنا خیلی خوش بحالشون نه جهاد باید کنن نه خرج خونه و نه کار در خونه...وظیفه زن همسر داری و تربیت فرزند...

خودش ماهانه یک سوم حقوقش رو به خانمش میده...و همیشه ازش عذر خواهی میکنه...

خلاصه اگه حال دل شوهرت خوب شه اونم کوتاهی نمیکنه...تو هم شرایطش رو درک کن...

همه تو غصه و رنج ها همدم میخوان و گرنه تو خوشی آدمها تو کوچه هم شریک خوشی میشن