2777
2789

اره عزیزم

صب ناشتا با اب ولرم خوبه تاثیرشُ تو همکارام دیدم

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوبه ولی عوارض خطری داره بیشتر برای درمانه

کالری شمار بزنید

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸

صبحانه کامل 

میان وعده 

حذف نهار

عصرانه کامل

حذف شام

انجام منظم و همه روزه تمرینات هوازی با لباس گرم کن قبل از صبحانه با شکم خالی و یک روز در میان تمرینات شکم

حذف برنج و ماکارونی و مصرف بیشتر پروتئین و سبزیجات

🤵 کاربر آقا 💔 ندونستم ای بی خبر ز دلم که بی اعتباره وفای تو هم 💔
اره ولی ناهارو شامو حذف کنم گشنم میشه ک ، چی بخورم به جاش؟؟

صبحانه کامل و میان وعده مقوی

عصرانه کامل و بجای شام میتونید مثلا سیب میل کنید

اولش سخته ولی آدم بنده ی عادت هاست بهش عادت میکنید

بلههه از فردا سعی میکنم رعایت کنم مرررسی

خواهش میکنم

فقط تو نت سرچ کنید مصلحات مواد غذایی

خیلی خیلی مهمه و رعایت نکردنش عامل خیلی از بیماری هاست

چقدر باید بریزم؟؟

کم چون عوارض داره 

یه مدت با سالادت کم بخور 

وسط غذا تو اب بریز بخور 

ولی زود قطعش کن

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز