2777
2789

منم الان زدم...البته زیاد پیش نمیاد....اینم از استرس و فشار روحی زیاد زدم...

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خی تب خال طول میکشه همون یه هفته..تو نت سرچ کن علتش هست فک کنم یه نوع ویروس هم.علتش میتونه باشه..

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
خی تب خال طول میکشه همون یه هفته..تو نت سرچ کن علتش هست فک کنم یه نوع ویروس هم.علتش میتونه باشه..

درسته ولی من هر ماه دارم میزنم یعنی دوهفته خوب میشم دوباره میزنم 

خیلی زیاد شده

اوایل سه چهار ماهی یه خفیف میزدم

درسته ولی من هر ماه دارم میزنم یعنی دوهفته خوب میشم دوباره میزنم  خیلی زیاد شده اوایل سه چهار ...

تو نت سرچ کن....قبلنا که در موردش خوندم فک.کنم نوشتا بود یه توع ویروس باعثش میشه

تو نت سرچ کن....قبلنا که در موردش خوندم فک.کنم نوشتا بود یه توع ویروس باعثش میشه

بله یه ویروسه 

ولی وقتی وارد بدن میشه دیگه خوب نمیشه و هرچندوقت یه بار فعال میشه

الان نگاه کردم نوشته اگا بیش از سه یا چهار بار در سال تب خال میزنی باااید بری دکتر..ویروسش تو بدنته

بله یه ویروسه  ولی وقتی وارد بدن میشه دیگه خوب نمیشه و هرچندوقت یه بار فعال میشه

انشاالله زود خوب میشی نوشته قابل کنترله.....واقعا چیز بدیه این تب خال

الان نگاه کردم نوشته اگا بیش از سه یا چهار بار در سال تب خال میزنی باااید بری دکتر..ویروسش تو بدنته

تو بدنه ولی درمان نداره که

از استرس فعال میشه که منم دائم الاسترسم😞

تو بدنه ولی درمان نداره که از استرس فعال میشه که منم دائم الاسترسم😞

الهی عزیزم....منم از استرس تب خال زدم الان...امیدوارم درمان بشه به طب سنتی هم مراجعه کن..فک کنم اونا بهترن