2777
2789

من اصلا تشویق به طلاق نمیکنم این مسائل کاملا شخصیه و نهایتا مشاور خبره میتونه نظری بده.

ولی اطراف من چندین خانوم مطلقه با بچه هست و راحت و مستقل دارن زندگیشونو میکنن و مشکل خاصی ندارن و کسی بعنوان وسیله دم دستی هم بهشون نگاه نمیکنه،اتفاقا خیلی احترامشون هم حفظ میشه...اتفاقا دو مورد از اون خانوم ها با وجود بچه مجددا ازدواج کردند و مثل بقیه از زندگیشون رضایت نسبی دارن...

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم بیش از اندازه خاله زنک و خسیس هم هست حتی حقوق خودمو بدون اجازش نمیتونم خرج کنم 

ای بابا اینقد خساست برای چی اخه... بازم باهاش صحبت کن به خاطر بچتون یکم بگو کوتاه بیاد

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
اینم بگم که چند روزه جواب تماسمو نمیده و میگه جداشو ازت متنفرم

نظر آخرم اینه که : عجولانه تصمیم نگیر و مشاوره برو و بعدا در خلوت خودت با اینکه مشاوره رفتی تصمیم قطعی بگیره . انشالله بهترینا برات رقم بخوره

نظر آخرم اینه که : عجولانه تصمیم نگیر و مشاوره برو و بعدا در خلوت خودت با اینکه مشاوره رفتی تصمیم قط ...

من خیلی فکر کردم و هنوز اقدامی نکردم برای طلاق ولی همسرم میگه که ازت متنفرم یعنی اگه یه کار کوچیک رو خلاف میلش انجام بدی با این حرف مواجه میشی

با این مردای حالا کی حالش خوبه ، اکثرا بخاطر اولادی که ازشون دارن زندگی میکنند. نکننننن عزیزم نکنننن ...

اخه دیگه بریدم انقد کوتاه اومدم یعنی من تو سری خور باشم یه الگوی بد برای دخترم نیستم؟

چه جالب  شاید زیرسرش بلنده ،اکثر مردا طلاق نمیدن

نه اینجوری نیست ولی وضع مالیش اولای ازدواجمون خوب نبود اما الان خوب شده و موقعیت کاریش خوب شده شاید توی توهماتش من دیگه لیاقتشو ندارم شاید

آرامش روانی و روحی از هر چیز با ارزش تر هست اگر هر کسی آرامشت رو ازت گرفت دور شو ازش

منم به همین نتیجه رسیدم واقعا 

میگم یه سال غصه طلاق رو میخورم بقیه عمر رو با ارامش نسبی زندگی میکنم

امروز یه خانمی در مورد بچه جاریش که طلاق گرفته بود تاپیک زد که بچه ام رو اذیت میکنه البته خانمه بنده ...

میدونم ولی من اگه جدا بشم سعی میکنم ارتباطمو با دوست و فامیل به صفر برسونم برای آرامش خودم و بچه ام

نه اینجوری نیست ولی وضع مالیش اولای ازدواجمون خوب نبود اما الان خوب شده و موقعیت کاریش خوب شده شاید ...

زیر سرشو چک کن ببین بلند نشده

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)