2777
2789
الان ما بگیم طلاق بگیر میگیری بگیم نه نمیگیری؟  با این اطلاعات کمی که دادی چی میشه گفت  ...

نه میخام تجربیات خودتون یا اطرافیانتون رو بعد از جدایی بدونم البته اگه دارین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم دارم یا نه ولی انقد کنترلگره و گیر میده که وقتایی که نیست ارامشم بیشتره و حس یه زندونی رو دا ...

آرامش روانی و روحی از هر چیز با ارزش تر هست اگر هر کسی آرامشت رو ازت گرفت دور شو ازش

امروز یه خانمی در مورد بچه جاریش که طلاق گرفته بود تاپیک زد که بچه ام رو اذیت میکنه البته خانمه بنده خدا حق داشت ولی احساس کردم چقد با بچه ای که پدر و مادرش جدا شدن مثل یه اضافه و مزاحم رفتار میشه اگر شرایطت خیلی بد نیست برید پیش یه روانشناس آخرین راه طلاقه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
به نظرم تلاشتو بکن نشد طلاق بگیر  من خیلی تلاش کردم و واقعا راهی ندارم و دارم جدامیشم ولی بازم ...

مشکل شما چی بود؟بچه دارین؟منم همه سعیمو میکنم اما شوهرم کوچکترین تغییری نمیکنه 

اولویت های زندگیمون خیلی باهم متفاوت

باید نگاه به ته دلت بندازی، اگر واقعا دوستش نداری که جداشو وگرنه که زندگی کن ،  سوال دوستم ازت ...

بله یه بچه ۵ ساله، اخه حال دلم باهاش خوب نیست منو تو یه قفس میکنه مثل زندانی

یه دختر ۵ ساله دارم و با شوهرم قرار کردیم که نصف هفته پیش من باشه نصف هفته پیش اون

من حرفامو روک و راست بهت میگم، چرا ؟چونکه بسر یه نفر اومده 

الان این حرفی که گفتی هفتگی میزنید آخر سرم هیچ کدومشون طاقت نمیارید و دوباره تفاهم میکنید و میرید زیر یک سقف بعد مدت ها طلاق و دوری ، زندگی میکنید .پس نکن این کارو و بخاطر اولادت زندگی کن . همه زندگیا بی مشکل نیییییس . نکننننننننن خواهر . نکننننننننن🙏🙏🙏🙏⁦🙏🏼⁩

مشکل شما چی بود؟بچه دارین؟منم همه سعیمو میکنم اما شوهرم کوچکترین تغییری نمیکنه  اولویت های زند ...

بچه ندارم دوساله تو عقدم ولی همش پیش هم بودیم ... دست بزن داره ..چندبارخیانتشو دیدم... وحشتناک خاله زنکه و خونوادش مشکل دارن و من بدم میاد تو جمع اونا باشم 

الان خیلی ابراز پشیمونی میکنه و سعی میکنه جبران کنه ولی دلم شکسته سخته برام

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
من حرفامو روک و راست بهت میگم، چرا ؟چونکه بسر یه نفر اومده  الان این حرفی که گفتی هفتگی میزنید ...

بخدا خسته شدم از خودخواهیاش،من حتی یه سوپری هم بدون اجازش نمیتونم برم یه غذای مورد علاقمو نمیتونم درس کنم یعنی اگه خلاف میلش رفتار کنم تا اشکمو درنیاره آروم نمیشه

بله یه بچه ۵ ساله، اخه حال دلم باهاش خوب نیست منو تو یه قفس میکنه مثل زندانی

با این مردای حالا کی حالش خوبه ، اکثرا بخاطر اولادی که ازشون دارن زندگی میکنند. نکننننن عزیزم نکننننن . بخاطر بچه وگرنه که تنها بودی حرفی نبود 

بچه ندارم دوساله تو عقدم ولی همش پیش هم بودیم ... دست بزن داره ..چندبارخیانتشو دیدم... وحشتناک خاله ...

شوهر منم بیش از اندازه خاله زنک و خسیس هم هست حتی حقوق خودمو بدون اجازش نمیتونم خرج کنم 

با این مردای حالا کی حالش خوبه ، اکثرا بخاطر اولادی که ازشون دارن زندگی میکنند. نکننننن عزیزم نکنننن ...

اخه کل زندگیم داره با غصه میگذره اگه بیخیال بود یا دست بزن داشت یا هرچیزی دیگه کنار میومدم ولی شوهرم میگه همه باید طبق الگوی من زندگی کنن

تو زندگیمون تفریح و مهمانی هیچ نقشی نداره