2777
2789
عنوان

تنهایی خیلی بده

398 بازدید | 30 پست

اصرار کردم خونوادم بدون من برن مسافرت تا کنکورو بخونم

همیشه فکر میکردم تنهایی خیلی خوبه اینکه ادم یه خونه مستقل داشته باشه تنها توش زندگی کنه خیلی کیف میده ب خودم میگفتم فک کن ادم از سرکار بیاد در ارامش کتاب بخونه چایی بخوره بخوابه بی سروصدا بدون مزاحمت هرکاری دلش میخواد انجام بده الان تازه فهمیدم زهی خیال باطل هیچی تو دنیا بدتر از تنهایی و بی کسی نیست بدترین حسه عمرمو دارم تجربه میکنم یه حس پوچ و افسردگی خیلی دلم میگره برا اونایی که تنهان 😔امیدوارم هیچکس تو زندگیش تنها نمونه😊

کلا تصمیم دارم حسای زندگیمو مثله دفترچه خاطرات تو نینی سایت ثبت کنم ب چشم دلنوشته نگاه کنید اگ میخونید😂

من گاهی تنهایی رو دوست دارم اصلا بهش نیاز دارم وگرنه کلافه میشم.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنهایی فقط مخصوص خداست. 8ماهه تنهام منی ک به صدای دوتا بچه کوچولوم توخونم دلبسته بودم ازدرمیام مثل قبرمردست بی روح ساکت بی سروصدا صدای نفس هیشکی نیست شیطنت بچهام نیست صداخندشون نمیپیچه بوی غذاتوخونم نیست شوروشوق زندگی تو خونه من مرده خدا نصیب دشمنم نکنه الهی آمین

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢

جدی؟!من میخوام درآینده اینجوری زندگی کنم،یه لحژه ناامید شدم کلا ترسیدم و تردید کردم تو برنامه ریزیم. البته که شما شرایطت موقتی و خاصه ولی ازدوستان میخوام اگه کسی تنها زندگی میکنه و راضیه لطفا منو ریپلای کنه بهم بگه .ممنون

تنهایی فقط مخصوص خداست. 8ماهه تنهام منی ک به صدای دوتا بچه کوچولوم توخونم دلبسته بودم ازدرمیام مثل ق ...

الهی زودتر تنهاییت بسر برسه عزیزدلم، تموم بشه این روزات

اگر انسانی، انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه دچار شود...

من همیشه تنهام و تنهایی مو دوس دارم من زاده تنهایی ام  اینقد شلوغی رو دوس داشتم و خیلی ولی بخاطر دلایلی افسردگی گرفتم و بیمار شدم عصبی اعصابم روح روانم داغونه

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
تنهای تنها هستید؟مجردید یامطلقه؟خانوادتون نزدیکتونن یاکلا تنهایید؟یکم ازشرایطتون میگید؟

No مجردم

تنهاییم با اینایی ک گفتی فرق داره

از دادن کتابم «که زیر جملاتش خط کشیدم» به دیگری خجالت میکشم؛ گویی که زخم هایم را به دیگری داده باشم. 
الهی زودتر تنهاییت بسر برسه عزیزدلم، تموم بشه این روزات

قربونت برم مهربون مرسی ازدعات الهی به هرچی میخوای برسی

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢