2777
2789
عنوان

تنهایی خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 30 پست

عادت نداری به تنهایی برای همین حس نا اشناییه برات 

ولی به نظرمن تنهایی خیلی خوبه 

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا،عذر میخوام میپرسم از همسرت جدا شدی؟

آره عزیزم

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
گاهی چرا ولی ن دائمی☹️

خب الانم واسه تو گاهیه دیگه همیشه که تنها نیستی

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

انشالله مشگلت حل بشه دوباره خانواده دور هم جمع بشید.

قربونت برم مرسی عزیزم

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
وایی عزیز دلم مگ چیشده بچه هات کجان؟ 

جداشدم. بچهام پیش خونواده شوهرمن برادیدنشون خیلی عذابم دادن دلم واسه یباردیگه کنارم بخوابن لالایی بخونم براشون باهاشون بازی کنم صداشون گوش تنهاییم وکرکنه تنگ شده دلم برادستای کوچولوشون پرپرمیزنه 

جدی؟!من میخوام درآینده اینجوری زندگی کنم،یه لحژه ناامید شدم کلا ترسیدم و تردید کردم تو برنامه ریزیم. ...

ن منم اصن برنامه زندگیم همین بود شغل هدفمو یه خونه مستقل سکوتو ارامش ولی خیلی بده واقعا حس بدیه تو سکوت اشپزی، غذا خوردن، عصر ب بعد از درودیوار صدا میاد، انگار بوی مرگه اصلاحرف زدن یادت میره همش میگی کاش حداقل یکی پیشم میموند کلا هیچی نیس ب نظرم حس تهی وخالی بودنو افسردگی میکنی البته روزای اول اینجوری بعد کم کم عادت میکنیو میری تو خودتو شروع میکنی با خودت حرف زدن

من همیشه تنهام و تنهایی مو دوس دارم من زاده تنهایی ام  اینقد شلوغی رو دوس داشتم و خیلی ولی بخاط ...

عزیزم، سعی کن کم کم ب زندگی برگردی بیا بیرون از پیله تنهاییت مگ چقد میخوایم زندگی کنیم ک اونم تو غمو حسرت بگذرونیم اخه