2777
2789

بگو قوماالضالمین اخه تو این کرونااا و بدتر ازون گرونییییی۲۰نفررررر چ خبره خواهر راشون نده

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهم فرداتولدجمع وجورداریم 

البته ازخودمون ومهمونامطمئنیم 

احتماکباب بوقلمون میگیریم 

مر۵ وجوجه که خیییلی گرون میشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

قرمه سبزی وفسنجون هم خوبه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

کشک بادمجون

آش

شیرین پلو

عدس پلو

کوکوسبزی 

کوکوسیب زمینی

کتلت

🤷🏻‍♀️بگذار ابر سرنوشت هرچه میخواهد ببارد ما چترمان خداست🌿          معرفی میکنم یک عدد مامان دهه هفتادی مهربون و پایه هستم😁🤍.            طرفدار حقوق گووربه ها😂🐈

عزیزم منم قورمه سبزی پختم خیلی هم خوب بود

بعد ۱۵ سال خدا میدونه اولین بارم یک نوع پختم

همیشه مرغ و قورمه سبزی میپختم

اما چون اونا همیشه یک نوع میپختن دیگه یاد گرفتم

خیلی دیر شروع کردم ولی بازم خداروشکر آدم شدم

خدا کنه خدا واست بسازه

قرمه سبزی خوبه برکت داره

با کشک بادمجون و سوپ

یا فسنجون با گوشت اردک

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
مرغ کیلویی ۳۳تومن🤕 قیمه، میتونی یه مرغ بخری بصرفه تر از گوشت میشه با سیبزمینی فراون

یعنی چجوری؟ با مرغ قیمه بپزم؟!

با یه مرغ؟!

بد نمیشه؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام