2777
2789
عنوان

کیا از جاریاشون خوشگل ترن😁😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2104 بازدید | 155 پست
خودم خیلی خوشگلما اما جدا اون خوشگلتره

چه صداقتی ایول

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

فک کنم اون

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جان خدا حفظتون کنه

ممنونم کلا بابام و  فامیل همه چشم رنگی و سفید اند 

اونوقت من عین مامان سبزه😒😒😒😒🤣🤣🤣🤣🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐 حیف خواهر من شانس نداشتم

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
عزیزم پستای بعدی رو هم بخون بعد قصاوت کن شما صاحب تاپیکی باید بیشتر دقت کنی 

قضاوت نکردم گلم نظرمو گفتم❤

زود اعتماد نکن👑🎀سایه هم دنبال توست ولی همراه نیست👑💜🖤💙(ترکیده اعظم هستم 😁
من این حس رو نسبت به همکلاسی های دانشگاهم دارم البته اونا خوشگل و آنچنان تو بورس هم نیستن که بگی خ ...

تازه اول راهی از اینا زیادن من سرکار میدیدم فقط میاد و میره دریع از یک کار مفید که انجام بده 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
ممنونم کلا بابام و  فامیل همه چشم رنگی و سفید اند  اونوقت من عین مامان سبزه😒😒😒😒🤣🤣🤣 ...

ای جان سبزه که خوشگله عزیزم 😘😘😘😘

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

ممنونم کلا بابام و  فامیل همه چشم رنگی و سفید اند  اونوقت من عین مامان سبزه😒😒😒😒🤣🤣🤣 ...

عموهات و بابات مثل خونواده پدر شوهرم هستين

همه شون چشم رنگي سفيدن

عروس ها كك و مكي ان مادرشوهرم و زن عموي هاي شوهرم

عوضش همه نوه ها سفيد خوشگل و معمولا هم چشم رنگي ان

تازه اول راهی از اینا زیادن من سرکار میدیدم فقط میاد و میره دریع از یک کار مفید که انجام بده 

راستی شما بودی یه جاری داشتی شوهرش خیلی سال پیش فوت شده بود

خرج دانشگاه دخترش و بقیه مخارج با همسرتون بود ؟