2777
2789
عنوان

کیا از جاریاشون خوشگل ترن😁😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2103 بازدید | 155 پست
راستی شما بودی یه جاری داشتی شوهرش خیلی سال پیش فوت شده بود خرج دانشگاه دخترش و بقیه مخارج با همسرت ...

بله 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
مثل عموهات و بابات مثل خونواده پدر شوهرم هستين همه شون چشم رنگي سفيدن عروس ها كك و مكي ان عوضش هم ...

والا مجردم ب شانس من باشه بچم سیاه میشه🤣🤣🤣🤣😐😐😐😐اشکال ندارد ب هر حال من دلم ی جین بچه میخواد

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظر من اندام از قیافه مهم تره واقعا قیافه با یکم ارایش اوکی میشه ولی ب دیت اوردن اندام خوب سخته

درسته ،البته چندروزپیش خونه ی مادرشوهرم بهم گفت قدبلندی الان مد نیست چیه تومثل نبردبونی🤐😐مادرشوهرم گفت ولش کن جوابشو نده😂

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

یکی از جاریام از هممون خوشگلتره بعد من بعد اون دوتا 

یکیشونم خیلی زشته ولی فکر میکنه خوشگله دخترش کپ خودشه میگه چرا اینقد این دخترم زشت شده نمیدونم به کی رفته 

چندبار تاحالا اومدم بگم تاحالا تو آینه خودتو دیدی جلو خودمو گرفتم😐

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

من س تا جاری دارم خیلی ساده پوشن اصلا ب خودشون نمیرسن پوستای داغون و چروک.. البته فاصله سنیمم باهاشون زیاده

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
والا مجردم ب شانس من باشه بچم سیاه میشه🤣🤣🤣🤣😐😐😐😐اشکال ندارد ب هر حال من دلم ی جین بچه میخواد

اوووو یه جیننن؟؟عزیزم لک لک نمیاره ها قراره تو به دنیا بیاری😂😂😂💃

زود اعتماد نکن👑🎀سایه هم دنبال توست ولی همراه نیست👑💜🖤💙(ترکیده اعظم هستم 😁
یکی از جاریام از هممون خوشگلتره بعد من بعد اون دوتا  یکیشونم خیلی زشته ولی فکر میکنه خوشگله دخ ...

وا چجور مادریه بچشو زشت میبینه😐😐😐😐

زود اعتماد نکن👑🎀سایه هم دنبال توست ولی همراه نیست👑💜🖤💙(ترکیده اعظم هستم 😁
اوووو یه جیننن؟؟عزیزم لک لک نمیاره ها قراره تو به دنیا بیاری😂😂😂💃

باشه تخت گاز شیرب شیر میکنم😳😳😳😳😳😳😳🤣🤣🤣🤣🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
نو جاری🤞😍😁

نو جاری 

نو شوهر

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

ندارم شكر خدا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤