جاری من ۱۰ سال کوچیکتره و خیلی خوشگله اما همه از من خوششون میاد تو فامیل شوهرم به من میگن تو خوشگلتری تا اون حرصش بگیره البته من ژل تزریق کردم و کلی ویتامین
عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم
تو اروپا و امریکا و حتی بعضی کشورهای اسیایی اول هیکل و قد و مو و بعد چهره و انها اصلا عمل زیبایی صورت انجام نمیدن فوقش دیگه دماغشون برعکس ایران. بنظرم حسودیتون کردن گفتن نردبان. قد بلند بسیار زیباست و زن قد بلند واقعا تو چشمه
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
نه دیگه دق دقشون اینه که با هوو رقابت کنن دیگه جاری یادشون میره کیلو چنده
حداقل شرشون فقط زندگی خودشون رو می گیره و یه طایفه رو دچار سرنوشت جهنمی نمی کنن و در ثانی با هوو منافع مشترک بیشتری دارن تا با جاری و برادرشوهر، احتمال داره میزان آسیب کمتر باشه
من هنوز جاری ندارم ولی میدونم ازمن خوشکلتره چون اونو قراره مادرشوهرم بره انتخاب کنه منو شوهرم ...
منم همینطور،جاری ندارم خودمم از قیافم راضی نیستم وضع مالی خونوادمم زیاد خوب نیس شوهرم منو انتخاب کرده میدونم مادر شوهرم یکی بهتر از من انتخاب میکنه که اونو بزنه تو سرم چون همین الانشم دایم تیکه میندازه به خاطر وضع خونوادم