mahrad70 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 5008 عنوان احساس مادری 97 بازدید | 14 پست خانما بیاین بگین تو بارداری از چندماهگی متوجه شدین حس دارین به بچتون؟ خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚 1400/01/05 | 20:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahrad70 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 5008 بعضیا میگن وقتی بدنیا اومد حس داشتن خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123807 فعلا ك ٢٢ هفته هستم حسي ندارمالبته اينكه بارداريه لذت بخشي هم ندارم بي تاثير نيستهنوز ويار بارداريم تموم نشده و سخت ميگذره هر روز بالا اوردن خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
نینی۱۲۴۴۵۶۸ عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 3206 از وقتی فهمیدم باردارم ولی از روزی که حرکتاشو حس میکنم این حس چن برابر بیشتر شد😍 دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊
mahrad70 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 5008 فعلا ك ٢٢ هفته هستم حسي ندارم البته اينكه بارداريه لذت بخشي هم ندارم بي تاثير نيست هنوز ويار باردا ... منم همینطور و از اینکه حس ندارم ناراحتم حتی حرفم نمیاد باهاش حرف بزنم خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
79sanaz عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 27185 فعلا ك ٢٢ هفته هستم حسي ندارم البته اينكه بارداريه لذت بخشي هم ندارم بي تاثير نيست هنوز ويار باردا ... منم ۱۳ هفتمه حس خاصی ندارم هفته پیش رفتم ان تی دستو پاش دیدم الان یکم حس دارم براشحالا بعد کلی انتظار باردار شدم میگفتم هرروز قربون صدقش میرم باهاش حرف میزنم😐 ولی کو😐همش حس میکنم بعد زایمانم اینجوری حس ندارم؟😭
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123807 منم ۱۳ هفتمه حس خاصی ندارم هفته پیش رفتم ان تی دستو پاش دیدم الان یکم حس دارم براش حالا بعد کلی انت ... تو سونو ك ميبينيش طبيعيه خوشت مياد ولي من واقعا وقتي ندارم براي عشق ورزيدن وقتي صبح تا شب حالم بده خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
mahrad70 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 5008 منم ۱۳ هفتمه حس خاصی ندارم هفته پیش رفتم ان تی دستو پاش دیدم الان یکم حس دارم براش حالا بعد کلی انت ... عین من خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
79sanaz عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 27185 تو سونو ك ميبينيش طبيعيه خوشت مياد ولي من واقعا وقتي ندارم براي عشق ورزيدن وقتي صبح تا شب حال ... اخی ایشالا بزودی حالت خوب شهمن حتی یروزم تهوع ندیدم تو بارداریم🤣
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123807 اخی ایشالا بزودی حالت خوب شه من حتی یروزم تهوع ندیدم تو بارداریم🤣 ممنونم عزيزمخب پس تو از برگزيده هايي خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
mahrad70 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 5008 ممنونم عزيزم خب پس تو از برگزيده هايي مگه نمیگن تهوع تا سه ماه؟پس چرا شما اینجوریکمم نشده حتی؟ خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123807 مگه نمیگن تهوع تا سه ماه؟ پس چرا شما اینجوری کمم نشده حتی؟ براي من اينطور نبود از هفته ٦ شروع شد تا الان كه ٢٢ هفته هستمكمتر شده ولي بازم روزي ٢.٣ بار بالا ميارم و هميشه تهوع دارم خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
mahrad70 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 5008 براي من اينطور نبود از هفته ٦ شروع شد تا الان كه ٢٢ هفته هستم كمتر شده ولي بازم روزي ٢.٣ بار بالا م ... انشالله خوب کامل بزودی گلم🙏 خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123807 انشالله خوب کامل بزودی گلم🙏 ❤️❤️❤️ خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤